România în bucate- #țăstShow oltenesc la Drăgășani

#țăstShow-ul din săptămâna aceasta s-a filmat la Drăgășani unde meniul a fost, ca de obicei, savuros și pe lângă preparatele gătite cu măiestrie, invitații lui Doru Ciolacu au venit și cu povești cel puțin inedite. Nu a lipsit muzica, adusă de data aceasta, de lăutarii de la Ștefănești. 

Ce am avut în meniu:

-ied înțepenit pe proțap la care s-a folosit un ingredient special: crâmpoșie (vin alb sec de Drăgășani)

-borș din cinci feluri de pește dar preparat după un mix de rețete

-multă veselie și voie bună alături de invitații emisiunii și de Lăutarii de la Ștefănești

-povești pe malul lacului cu Florian Stancu, zis Americanu’. Cum au ajuns americanii în vizită la Măciuca, descoperiți în materialul nostru.

O ediție de colecție, de urmărit!

Pentru mai multe rețete și povești din toată țara, fiți cu ochii pe TVR 2 și pe pagina de facebook a emisiunii, Facebook Romania in bucate.

 

 

Etichete: , , , , , ,



Emisiuni Recente


Articole similare


Evenimentele săptămânii în Craiova

Luna martie a debutat cu numeroase evenimente pe care instituțiile de cultură din Craiova le-au pregătit pentru iubitorii de teatru, muzică, artă, cultură sau divertisment, iar […]