Moral bun

Universitatea are toți jucătorii apți de joc. Fotbaliștii au primit sâmbătă rezultatele analaizelor și niciunul nu este infectat cu COVID-19. Astfel, oltenii vor juca miercuri în depasare la Astra. În ultima etapă, Craiova va evolua acasă împotriva formației CFR Cluj.

Niciun jucător nu este infectat cu coronavirus la Universitatea Craiova. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. Alb-albaștrii au mai fost testați vineri și au primit rezultatele sâmbătă.

 

Trei membri din conducerea tehnică au fost depistați pozitiv, dar se pare că ei nu au avut contact cu fotbaliștii. După ce au avut interzis la antrenamente, elevii lui Bergodi au pregătit în liniște meciul cu Astra, programat la Giurgiu, miercuri, pe data de 29 iulie, de la ora 21.30.

Bergodi spune că fotbaliștii săi au un moral excelent și că le-a prins bine o minivacanță de trei zile, după ce au jucat mai multe partide din trei în trei zile. Nici la giurgiuveni nu a fost depsiatat nimeni pozitiv. Cu două etape înainte de încheierea sezonului, Craiova se află la patru puncte în fața ocupantel locului doi, CFR Cluj. Ardelenii au un meci mai puțin disputat, dar și mari probleme de lot. Mai mulți jucători sunt infectați cu COVID -19 și chiar antrenorul Dan Petrescu. Mai mult, echipa din Gruia trebuie să dispute trei meciuri într-o săptămână, acasă cu FC Botoșani și în deplasare la FCSB și Craiova. În cazul unei victorii cu Astra, Universitatea ar fi în proporție de 90 la sută campioană. Ultimul titlu a fost obținut de gruparea din Bănie în 1991.

Etichete: , , , , ,


Valentin Pribeanu

Vali era deja profesor la liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor  la Terra Sat. S-a prezentat la concurs fără prea multe speranţe şi, spre surpriza tuturor, din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, […]


Emisiuni Recente


Articole similare