Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Genul  jurnalistic preferat al prezentatorului TVR Craiova este reportajul. „Îmi plac reportajele surprinse în teren şi nu cele cosmetizate”, mărturiseşte Doru despre munca lui.

În prezent, Doru realizează emisiunile „Regiunea în obiectiv” și „În familie”.


Rețeta de joi: Salată de murături la borcan

Un preparat de inspirație ungurească. În Ardeal se numește ciolomadă din maghiarul csalamade. Ideal lângă friptura și cârnații de porc în zilele reci de iarnă. Ingrediente: 200 g varza alba 100 g castraveti 100 g ardei rosii si galbeni 100 g morcov 100 g gogonele 100 g ceapa alba si rosie Piper boabe si macinat […]

România în bucate- #țăstShow oltenesc în Băilești

Din Băileștiul lui nea Mărin vă poftim la masă! Nu ratați o ediție realizată de echipa de la TVR Craiova, cu arome apetisante, prieteni! Ghidul emisiunii este nepotul lui Sucă, Iliuță, care ne oferă documentul obligatoriu la intrarea în oraș, pasaportul de Băilești- Zaibărul- valută forte. Nu lipsesc preparatele delicioase gătite după rețete specifice locului, […]

Regiunea în obiectiv – 20.10.2020

La „Regiunea în Obiectiv”, vă invităm de la ora 16.00 pe TVR3 şi de la ora 18.30 pe TVR Craiova, să aflăm mai multe despre  intervenţia de urgenţă  la operele din Tg. Jiu ale lui Constantin Brâncuşi. Vine în emisiune cu detalii  Doru Strîmbulescu, director Centrul „Constantin Brâncuşi”. Suntem în legătură telefonică directă  și cu […]

Rețeta de joi: Ostropel de pui

O rețetă de sezon, neaoș românească, simplă și de mare efect. Ingrediente: 1 kg bucăți de pui cu os și piele 2 cepe medii, tocate 3 căței de usturoi, zdrobiți 2 linguri de ulei 150 ml supă de pui 300 de grame de roșii pasate (din conservă sau proaspete, cărnoase și bine coapte) 1 legătură […]

România în bucate- #tăstShow oltenesc la Cernătești

Un #tastShow de neuitat, realizat împreună cu gazda noastră minunată, tânărul interpret de muzică populară, care în curând împlinește 7 ani de la debutul artistic, Liviu Olteanu. Ce am avut în meniu? Rețete delicioase, desigur, pregătite așa cum le găteau bunicii, descoperim împreună în emisiune. Așadar: ciorbă de cocoș; boboacă pe jar; pâine în țest; […]