Tiberius Muşuroi

S-a născut la Craiova şi este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova. Din 2001 lucrează în echipa Redacţiei Ştiri unde a fost reporter de teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator.

S-a născut la 11 februarie 1981 la Craiova şi este licenţiat  al Facultăţii de Drept “Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii din Craiova.

Din 2001 lucrează în echipa Redacţiei Ştiri  şi a trecut, în toată această perioadă, prin toate etapele activităţii de jurnalist: reporter de teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator.

Este şi unul dintre prezentatorii “Jurnalului Regional”, asigurând şi intervenţii live în Jurnalele TVR 1 şi TVR 2.

Tiberius este căsătorit şi are o fetiţă. El este pasionat de istorie, în mod special de istoria Bizanţului, lectură şi călătorii în zonele de  importanţă istorică.

Pe lângă activităţile zilnice de reporter, redactor, voice-over, Tiberius moderează şi realizează săptămânal emisiunile “Retrospectiva săptămânii” şi “Actual Regional”.

 


Regiunea în obiectiv 01.09.2020

Astăzi, de la ora 16.00, vă dăm o nouă întâlnire la emisiunea Regiunea în obiectiv, în direct la TVR Craiova, dar și TVR 3, live pe YouTube și Facebook si online pe www.tvrplus.ro. În platoul nostru vine directorul artistic al Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, VLAD DRĂGULESCU, pentru a ne oferi detalii despre închiderea […]

Actual Regional 07.08.2020

TVR Craiova vă propune, în această perioadă, să îi cunoașteți pe candidații care și-au exprimat intenția de a candida la funcția de primar al muncipiului Craiova. Vom realiza mai multe emisiuni prin intermediul cărora vă conectăm la viziunea candidaților pentru dezvoltarea orașului. În această seară, invitat este fostul edil al orașului, Lia Olguța Vasilescu. Ora […]

Actual Regional 04.06.2020

100 de ani de la momentul istoric, semnarea Tratatului de la Pace de la Trianon. Un moment care consfințește dorința de veacuri a românilor, Marea Unire. Deseară, ora 18.30, vă propunem o lecție de istorie, dar și de politică și diplomație la emisiunea #ActualRegional. Invitați: prof.univ. dr. Gheorghe Onisoru, senatorul Radu Preda și deputatul Gigel […]