Regiunea în obiectiv 03.08.2020

Astăzi, la „Regiunea în Obiectiv”, în prima parte a emisiunii, vă prezentăm o ediție specială dedicată fotbalului. Valentin Pribeanu – jurnalist sportiv și învitații săi: Ion Velea-fost jucător și campion în 1974 cu Universitate Craiova și Emil Săndoi-fost component Craiova Maxima, analizează și dezbat meciul din această seară dintre C.S. Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Apoi, schimbăm registrul și aflăm cum se implică medicii rezidenți în lupta anti-covid. Ne este alături: dr. Sorin Dinescu, medic primar epidemiolog, Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Vizionare plăcută!

Invitati: Emil Săndoi, Ion Velea, Sorin Dinescu,


Despre Regiunea în Obiectiv

O emisiune magazin cu informaţii, ştiri şi evenimente. De luni până miercuri, de la ora 18.30, la TVR Craiova şi online pe TVR+.

Formatul este de talk-show cu unul sau mai mulţi invitaţi în platou şi cu intervenţii în direct, de pe teren, ale reporterilor de la ştiri şi ale corespondenţilor noştri.


Valentin Pribeanu

Vali era deja profesor la liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor  la Terra Sat. S-a prezentat la concurs fără prea multe speranţe şi, spre surpriza tuturor, din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, […]

Loredana Berneanu

A absolvit Facultatea de Litere din Craiova şi, după 13 ani de presă scrisă, a făcut în 2019 trecerea spre televiziune. Pentru că este incurabil sedusă de poveşti de viaţă, dar şi de oameni de poveste, Loredana crede că unui text trebuie să i se ataşeze şi acea imagine cât o mie de cuvinte, pentru […]


Emisiuni Recente


Articole similare


Regiunea în obiectiv – 01 Decembrie 2020

Emisiunea Regiunea în obiectiv de marți, 1 Decembrie, de la ora 16.00, la TVR Craiova și de la ora 19.00, pe canalul TVR3 este o ediție specială!💐 Sărbătorim împreună Ziua Națională și cei 22 de ani de la înființarea Studioului Teritorial Tvr Craiova🎉 La mulți ani, România! La mulți ani, Tvr Craiova!