Regiunea in Obiectiv – 07.02.2020

La „Regiunea in Obiectiv” discutăm despre campania de colectare a dozelor de aluminiu , initiata de Mihai Duca, student la Facultatea de Horticultura, UCV, prezent în emisiune împreună cu dna prof.univ.dr. SINA NICULINA COSMULESCU – decan Facultatea de Horticultura, UCV.

Apoi,aflam cum se pregatesc si perfecționează studentii de la specializarea jurnalism, UCV. Vin in emisiune : Oana Tunaru – studenta anul lll, Marina Andrei – studenta anul ll, Facultatea de Litere, specializarea jurnalism, UCV si lect.univ. dr. Xenia Negrea, Facultatea de Litere, UCV .

Va invitam si la concurs. Puteti castiga o invitatie de doua persoane la concertul Directia 5 ( sambata, 8 feb, Casa Studentilor), daca sunati in timpul emisiunii la numarul afisat pe ecran. Vizionare placuta!

Invitati: Marina Andrei, Mihai Duca, Oana Tunaru, Sina Niculina Cosmulescu, Xenia Negrea,


Despre Regiunea în Obiectiv

O emisiune magazin cu informaţii, ştiri şi evenimente. De luni până miercuri, de la ora 18.30, la TVR Craiova şi online pe TVR+.

Formatul este de talk-show cu unul sau mai mulţi invitaţi în platou şi cu intervenţii în direct, de pe teren, ale reporterilor de la ştiri şi ale corespondenţilor noştri.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


Regiunea în obiectiv – 12.01.2021

Dacă e marți, vă revedeți, în direct pe canalul TVR 3, de la ora 16.00 cu realizatorul emisiunii Regiunea în obiectiv, Simona Mușuroi și invitatele ei. Vine în platoul nostru cu piese frumoase din folclorul oltenesc îndrăgita interpretă de muzică populară, doamna MARIA GHINEA. Prin Skype, primim detalii despre Concertul de Anul Nou și proiectele […]

Regiunea în obiectiv – 11.01.2021

La „Regiunea în Obiectiv”, de la ora 18.30, la TVR Craiova, vorbim despre spectacolele lunii ianuarie ale  Teatrului „Colibri” Craiova, despre colectarea brazilor de Crăciun și rata șomajului la nivelul județului Dolj. Sunt alături de noi: Adriana Teodorescu – manager Teatrul „Colibri” Craiova, Cristina Ghenea – purtător de cuvânt Salubritate Craiova și Alina Ghercioiu – […]

Regiunea in obiectiv – 06.01.2021

La ,,Regiunea în Obiectiv”, în direct, de la ora 18.30 –  TVR Craiova, prof.dr. Irinel Cănureci, șef secție etnografie Muzeul Olteniei Craiova, ne vorbește despre tradițiile și obiceiurile zilei de Bobotează iar prof.dr. Dan Ionescu , membru titular Uniunea Scriitorilor din România, ne prezintă ,,Revista de recenzii”. Vă mulțumim că sunteți alături de noi.

Regiunea în obiectiv – 05.01.2021

Astăzi, la ,,Regiunea în Obiectiv” , de la ora 16.00, în direct  pe TVR3 şi de la ora 18.30  pe TVR Craiova, vorbim despre revista ,, Opt motive” ,ajunsă la aproape un an de existenţă, împreună cu scriitoare Xenia Negrea, lect.univ.dr.Facultatea de Litere, UCV. Apoi, pentru cei mici şi nu numai, ne prezintă povestea lui […]

Regiunea în obiectiv – 04.01.2021

De la 18.30, vă așteptăm în direct la TVR Craiova, cu o primă ediție din acest an a emisiunii noastre. Ce ne oferă 2021 vom afla de la invitata noastră, Miseta Înpușcatu – numerolog, iar detalii despre prognoza meteo ne va prezenta dr. Ion MARINICĂ – meteorolog. Vizionare plăcută! Să avem un an minunat, cu […]