„Împreună dăruim bucurie” – Florentina Cîrstov

„Noi suntem 4 frățiori și suntem  3 fetițe și un băiețel. Eu sunt cea mai mare, am 8 anișori, fratele meu e în clasa I și are 7 ani. Mai am 2 surori, una are 6 anișori, e la grădi și cea mică are 5 anișori”.

Ea este Florentina, cea mai mare dintre copiii familiei Cîrstov, un copil maturizat parcă prea devreme pentru cei 8 anișori ai ei.

O poveste emoționantă a unor copii care au nevoie de noi.

Puteți dona haine, rechizite si alimente neperisabile în urnele special amenajate din Auchan Craiovița, Electroputere Mall sau la sediul Asociației Vasiliada.

„Împreună dăruim bucurie!”- o campanie marca TVR Craiova

Material realizat de Alina Cojocaru, Alin Dijmărescu și Ovidiu Vladuț.

Etichete: , , , ,



Emisiuni Recente


Articole similare


Azi în istorie: 28 martie

La 28 martie 1994 a murit Eugen Ionescu, dramaturg, prozator, memorialist, eseist, critic literar şi poet francez de origine română. 2019 a murit creatoarea de modă Zina Dumitrescu. 1941 a murit Virginia Woolf. 1943 s-a născut actriţa americană Conchata Ferrell. 1986 s-a născut Lady Gaga ( Stefani Joanne Angelina Germanotta).

COVID-19: Noile măsuri adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Dolj

Având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului României nr. 348/2021 pentru  modificarea şi completarea Anexei nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 293/2021 privind  prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2021,  precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi  combaterea efectelor pandemiei de COVID-19  Luând […]

Noua grilă de primăvară la TVR Craiova- emisiuni în premieră, invitați specialiști din diverse domenii și cultură.

Din 29 martie începe noua grilă de primăvară la TVR Craiova și pe lângă emisiunile în premieră și grupajele de știri cu care v-a obișnuit, postul nostru tv și-a propus să pună accentul, mai ales în această perioadă, pe materialele și campaniile de informare din domeniul medical, aducând în platou o serie de invitați care […]

Azi în istorie: 10 martie

La 10 martie 1928 s-a născut actriţa de film şi cântăreaţa spaniolă Sara Montiel. 1940 s-a născut actorul Chuck Norris (Carlos Ray Norris).  1958 s-a născut actriţa americană Sharon Stone. 1988 a murit cântăreţul britanic Andy Gibb, membru al formaţiei „Bee Gees”. 2018 a murit creatorul francez de modă Hubert De Givenchy⁠.

Casa și grădina: Ciclamen

Discutam astăzi cu domnul profesor biolog MARIAN NIȚĂ despre una dintre cele mai cultivate și apreciate plante la ghiveci care decorează prin flori: Ciclamen. Denumire științifică: Cyclamen L. Familia: Primulaceae Etimologie: Numele genului provine de la cuvântul grec „ kyclos”, care înseamnă „ disc”, cu aluzie la forma tuberculului. Origine: Genul cuprinde peste 20 de […]