Cântec și poveste – „Maria Tănase Junior” partea a II-a

Duminică, 25 octombrie 2020, începând cu ora ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți partea a doua a spectacolului “Maria Tănase Junior”.

Acompaniază Orchestra Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, dirijor Nicolae Drăghia.

Vizionare plăcută!

Etichete: , , ,

Despre Cântec și poveste

O emisiune în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live. Proiect demarat în 2010, “Cântec și poveste” este o emisiune difuzată pe TVR3 în care descoperim poveştile de dincolo de cântec şi unde muzica populară se cântă live.


Laura Constantinescu

S-a născut în 1977 la Craiova şi este licenţiată a Facultăţii de Drept. Din 2003 a intrat în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova. A fost realizator tv la nenumărate spectacole şi festivaluri.


Emisiuni Recente


Articole similare


Cântec și poveste – Emilia Drăgotoiu Nanu

Duminică, 08 noiembrie 2020, de la ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți emisiunea „Cântec și poveste”. Alături de noi va fi Emilia Drăgotoiu Nanu, interpretă, creatoare de cântec popular, profesoară de canto și coordonatorul Ansamblului „Privighetorile Gorjului”, cunoscută ca un adevărat șlefuitor de talente. Vă invităm să-i ascultați povestea! Vizionare plăcută!

Cântec și poveste – „Ponoare, Ponoare” 2019

Astăzi, într-o zi de sărbătoare, începând cu ora 16.30, la TVR Craiova vă invităm să urmăriți Festivalul Național Concurs de Folclor „Ponoare, Ponoare” 2019. În recital: Ana Maria Ion – Oprișan, Alina Moți Drăghia, Niculina Stoican. Acompaniază Orchestra „Lăutarii Mehedințiului”a Palatului Culturii „Teodor Costescu” din Dr. Tr. Severin, dirijor Nicolae Drăghia. Vizionare plăcută! Emisiunea poate […]

Cântec și poveste cu Alexandra Bleaje

Alexandra Bleaje este o interpretă care a urcat cu atenție treptele afirmării. Este solistă a Ansamblului Artistic Profesionist Doina Gorjului, iar prin naturalețea și  sensibilitatea interpretativă reușește să ajungă repede la sufletul publicului.

Cantec si poveste cu Marian Medregoniu

Carismatic și talentat, Marian Medregoniu este unul dintre tinerii interpreți de muzică populară, care nu își uită rădăcinile. Cu emoție și bucurie vorbește despre cei de-acasă, despre cei care i-au marcat evoluția artistică, despre cei care l-au format ca om. Vă invităm să-i urmăriți povestea!

Cântec și poveste cu Maria Beatrice Băndoiu

Realizator Laura Constantinescu Invitat MARIA BEATRICE BĂNDOIU Întâlnirea cu Maria Beatrice Băndoiu este întotdeauna o bucurie. Dincolo de talentul cu care a fost hărăzită, este o tânără instruită, tenace, dornică de a acumula permanent. Și este un om frumos, iar naturalețea și sinceritatea ei captivează. Vă invităm să-i revedeți povestea!