Toți împreună-emisiune despre minoritățile din Oltenia.

TVR Craiova te invită să descoperi tradițiile minorităților din Oltenia! Oameni care păstrează vii obiceiurile comunității din care fac parte, muzica, locul din care se trag, rețete culinare vechi de sute de ani. Pregătește-te de o călătorie fermecătoare!
Toți împreună, sâmbăta, de la ora 17.30.Emisiuni Recente

Toți împreună-Sărbătorile de toamnă în Comunitatea evreiască din Craiova

„Toți împreună” TVR Craiova, duminică, 30 oct, 21.30, premieră – Sărbătorile de toamnă în Comunitatea evreiască din Craiova. Vă invităm să descoperim împreună semnificațiile celor trei mari sărbători iudaice care se celebrează toamna , alături de reprezentanții acestei comunități. Vom petrece momente de rugăciune,bucurie, degustări de preparate tradiționale, și vom transmite gânduri de pace pentru […]

Toți împreună – Albanezi

TVR Craiova te invită să descoperi tradițiile minorităților din Oltenia! Oameni care păstrează vii obiceiurile comunității din care fac parte, muzica, locul din care se trag, rețete culinare vechi de sute de ani. Pregătește-te de o călătorie fermecătoare! Toți împreună, sâmbăta, de la ora 17.30.

Toți împreună – Cristina

Cristina este membră AMR și trăiește la Iași. Un om cald, cu inimă mare și bună, Cristina a ajuns în Macedonia de Nord pentru a-și vizita mătușa și verișorii. Câtă emoție a adus reîntâlnirea, după o pauză lungă, impusă de pandemie și de granițe, puteți urmări în reportajul următor.

Toți împreună – Nunta Galicnick

Macedoneni din toate colțurile lumii ajung în satul Galicnick din Macedonia de Nord unde, în luna iulie a fiecărui an, se oficiază Festivalul de nuntă, cunoscut în toată lumea.