În familie

Emisiune de divertisment care aduce în fața telespectatorilor o vedetă (de muzică populară, sportivi, actori, trupe din regiunea Olteniei etc.) care, la rândul ei, îsi va aduce în platou, prietenii, rudele, colaboratorii, etc. Asta pentru că la noi, la români, toate lucrurile importante, toate evenimentele se pun la cale și se petrec alături de toate neamurile.

Atât invitatul principal, cât si invitatii acestuia vor avea momente muzicale/ artistice live cu taraf /band, de-a lungul emisiunii. Emisiunea are, pe lângă această idee de bază, o serie de rubrici care completează subiectele discutate la o astfel de întâlnire, între rude si prieteni.

Emisiunea va avea premii pentru telespectatori: carti, voucher turistic si rubrica „Transformarea”.

Realizator  Simona Musuroi

Moderatori: Simona Muşuroi si Doru Ciolacu

Si invitatul principal primește surprize, la finalul editiei: un tort, un voucher pentru un salon, o cină la un restaurant, dar și flori.

 


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente

„În familie” la TVR Craiova

„În familie” gătim, cântăm, ne jucăm, avem invitați din toate domeniile și din toată regiunea. Simona Mușuroi și Doru Ciolacu vă aduc cele mai interesante noutăți, […]