Rețeta de joi: Salata de dovlecei cu maioneză și usturoi

Ingrediente:

2 dovlecei
2-3 căţei de usturoi
100 g smântână
câteva linguri cu maioneză
sare

Mod de preparare:
Curăţă dovleceii, taie-i cubuleţe şi opăreşte-i 4-5 minute în apă cu un praf de sare.


Scurge-i de apă şi trece-i printr-o sită deasă. Amestecă-i uşor cu usturoiul zdrobit, încorporează smântână şi adaugă puţină maioneză.


Potriveşte gus­tul de sare şi lasă la rece cel puţin 30 de minute.

Poftă bună!

Etichete: , ,

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare