Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.

Genul  jurnalistic preferat al prezentatorului TVR Craiova este reportajul. „Îmi plac reportajele surprinse în teren şi nu cele cosmetizate”, mărturiseşte Doru despre munca lui.

În prezent, Doru moderează emisiunile „Regiunea în obiectiv”, „În familie” și „România în bucate”.


Regiunea în obiectiv – 01.03.2021

Vă invităm la ediția de astăzi, a emisiunii ,,Regiunea în Obiectiv”, cu următoarele teme și invitați: 1 MARTIE – TRADIȚIE ȘI  SEMNIFICAȚIE, invitat: IRINEL CĂNURECI șef sectie etnografie Muzeul Olteniei Craiova. Avem și premii de la Ada Pătrașcu Make Up Academy & Cabinet Estetic și de la Salon Rareea. 85 DE ANI DE LA NAȘTEREA […]

România în bucate – Țăst Show oltenesc în Piscu Vechi

Pentru preparatele din această ediție am mers într-o localitate din Piscu Vechi, Dolj și cu ajutorul gazdelor noastre, am gătit niște rețete delicioase, specifice plaiurilor oltenești, bineînțeles. În meniu: 🍗ciorbă de varză cu rață; 🧂pește fript cu mămăliguță și mujdei; 🌶ardei cu brânză pe jar. O ediție de colecție, de urmărit! Pentru mai multe rețete […]

Rețeta de Joi: Ciorbă de varză acră cu carne de porc

Ciorba de varza acra cu carne de porc. Este o rețetă de iarnă foarte gustoasa, pe care o preparau gospodinele mai ales în zilele de duminică, atunci când toată familia era adunată în jurul mesei. Putem folosi orice carne de porc, afumată sau proaspată, de asemenea putem folosi pulpa de porc, fleică, ceafă, muschiuleț, coaste, […]

Regiunea în obiectiv – 23.02.2021

Despre omagiul adus lui  Constantin Brâncuși și evenimentele culturale organizate la Tg.Jiu  cu ocazia celebrării zilei de naștere a marelui sculptor, vom vorbi astăzi, în direct, de la ora 16.00 , pe TVR3 și de la 18.30, la TVR Craiova, împreună cu  DORU STRÎMBULESCU- manager Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, PAVEL […]

România în bucate – Țăst Show la Ponoare

Plecarăm într-o altă zonă minunată din Oltenia, Ponoarele din județul Mehedinți și realizarăm încă o ediție cu mâncăruri oltenești delicioase. În meniu: -ciorbă cu ceapă verde cu brânză -tocăniță de porc la ceaun; -turtă de mălai în țest.