Performanţele studenţilor haretişti recunoscute la nivel internaţional

        Până la sfârşitul lunii septembrie, Universitatea Spiru Haret organizează Admitere în anul universitar 2023 – 2024, în cele cinci centre din ţară.

„La Universitatea Spiru Haret am întâlnit cadre didactice care m-au încurajat să îmi îndeplinesc visul meu ca sportiv. Am ales programul de Licenţă de Educaţie fizică şi sportivă pentru că disciplinele pe care le studiez mă vor ajuta pe viitor în cariera mea ca şi antrenor. Pentru un sportiv de performanţă este important să aibă susţinerea insituţiei de învăţământ unde învaţă. Platforma BlackBoard mi-a fost de fiecare dată de ajutor deoarece pot să regăsesc acolo sintezele cursurilor la care nu sunt prezentă atunci când sunt plecată la competiţiile sportive. Cu siguranţă că la finalizarea studiilor, voi alege tot un program de Masterat în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Cel mai mare vis al meu este să îmi termin studiile şi să reuşesc să obţin o performanţă bună la Jocurile Olimpice de la Paris. Încurajez pe toţi cei care îşi doresc să aleagă ca opţiune de studiu Universitatea Spiru Haret să vină cu încredere pentru că este locul unde performanţa sportivă este recunoscută şi apreciată“, declară Mihaela Băjan, studentă la USH în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, medaliată cu argint la competiția European Universities Combat Championships 2023 Zagreb, disciplina taekwondo.

 

Până la finalul lunii septembrie, Universitatea Spiru Haret, cea mai mare instituţie de învăţământ superior privată din România, organizează Admitere în anul universitar 2023 – 2024 pentru cele 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat în cele 5 centre universitare din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Braşov şi Câmpulung Muscel. Viitorii candidaţi pot intra pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro pentru a consulta oferta educaţională şi pentru a afla detalii despre numărul de locuri, formele de învăţământ, procedura de admitere, taxele educaţionale şi chiar despre viitoarele oportunităţi de carieră.

Prin intermediul acestor programe, Universitatea Spiru Haret oferă oportunități inovatoare de învățare, promovând excelența academică și dezvoltarea personală a studenților. Diversitatea programelor de studiu acoperă domenii variate precum ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, informatică, psihologie, pedagogie, medicină veterinară, educaţie fizică şi sport. Fiecare program de Licență și Masterat este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe solide și abilități practice, pregătindu-i pentru o carieră de succes într-un mediu profesional competitiv.

Concursul de admitere se organizează pe baza metodologiilor de admitere elaborate de către fiecare facultate în parte. Facultățile au adus la cunoștința candidaților propriile metodologii de admitere, condițiile și documentele necesare pentru înscriere, prin afișare pe pagina proprie de pe site-ul universității (www.spiruharet.ro).

Platforma BlackBoard, legitimaţia #ISIC, parteneriate pentru stagiile de practică cu companii locale şi internaţionale, programe de internship, centru de consiliere şi orientare în carieră, baze sportive moderne, spaţii generoase de curs şi laboratoare dotate cu echipamentele necesare sunt doar câteva motive de a alege Universitatea Spiru Haret!

Pregătiți-vă pentru admitere și explorați oportunitățile de studiu în cadrul programelor de Licență și Masterat! Indiferent de domeniul ales, veți găsi un mediu de învățare dinamic și oportunități de dezvoltare profesională.

Succes în procesul de admitere și bun venit viitorilor studenţi în comunitatea academică a Universității Spiru Haret!

CIFRE DE REFERINŢĂ

  • 11 facultăţi
  • 36 programe de Licenţă
  • 23 programe de Masterat
  • 10 domenii de Masterat
  • Peste 90% rata de absolvire Licenţă
  • Peste 98% rata general de absolvire Masterat
  • 79,78% grad de inserţie pe piaţa muncii
  • 28 programe de mobilitate Erasmus
  • 23 proiecte de cercetare
  • 170 evenimente academice
  • 11 biblioteci                                                                                                                                                                                                                 

Universitatea Spiru Haret funcționează din anul 1991 fiind recunoscută de Ministerul Educației prin acreditarea acordată de Agenţia Română de Asigurare a Calității în Învăţământul Superior și Agenția Europeană de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Instituţia a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, care certifică faptul că Universitatea Spiru Haret, acreditată, este „instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ”.

Comunicat de presă

Bucureşti, 12 septembrie 2023

(P)

 




Emisiuni Recente


Articole similare