Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Urmează prezentări ale jurnalelor de știri, moderarea și realizarea emisiunilor  de divertisment „Ora copilariei”, „Casa și gradina”, „Femeia, eternă poveste”, realizarea de reportaje din întreagă Oltenie.

A realizat emisiunea matinală „Bună dimineața, Oltenia!”/”Regional Cafe”  de luni până vineri, în direct, de la 7 la 9, dar și  emisiunea „Caravana TVR 3” – o emisiune lunară, difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR 3, duminica de la ora 17.

O altă producție dragă este o emisiune cu și despre femei din întreaga Oltenie, cu povești de viață remarcabile, unde succesul, talentul și frumusețea își dau…  „Întâlniri la feminin”.

În prezent, Simona este producător și realizator al emisiunilor „Regiunea în obiectiv”, „În familie” și „România în bucate”.

 


Cap de afiș – Ansamblul Violoncellissimo

Ansamblul Violoncellissimo la Filarmonica „Oltenia” Craiova – Festivalul International „Craiova Muzicala” – editia 48

Prim-Plan Obiectiv – 18.01.2022

Invitații ediției sunt: 🎤CĂTĂLIN DAVIDESCU – critic de artă. Vorbim despre Picto Avangarda-Studii și comunicări, recent lansată. și 🎤ALINA MAVRODIN-VASILIU – director artistic Festivalul Internațional „Crizantema de Aur”, care ne va vorbi despre Programul Național „Tinerețea Romanței” pentru anul 2022, lansat cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Prim Plan Obiectiv – 17.01.2022

În platoul nostru vine îndrăgita interpretă de muzică populară, LIVIA CELEA-STREAȚĂ, care va interpreta câteva melodii din folclorul oltenesc și ne va vorbi despre proiectele în care este implicată. Prin Skype primim soluții pentru problemele tenului, iarna, de la invitata noastră, ADA PĂTRAȘCU – estetician.

Cap de afiș – Concert Filarmonica „Oltenia” Craiova, Cătălin Oprițoiu

Cap de afiș – Concert Filarmonica „Oltenia” Craiova Bijuterii muzicale de Strauss, Ceaikovski, Brahms în interpretarea inedită a flautistului Cătălin Oprițoiu și Millenium Arts Quartet.

Prim-Plan Obiectiv – 12.01.2022

Discutăm despre cum sunt afectați copiii din cauza pandemiei cu invitata noastră, AURORA POPESCU – psihoterapeut clinician. Cel mai nou membru al Ansamblulului Folcloric „Maria Tănase” ne aduce piese frumoase din folclorul oltenesc: MARIAN MEDREGONIU, în partea a II-a a ediției.