Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Urmează prezentări ale jurnalelor de știri, moderarea și realizarea emisiunilor  de divertisment „Ora copilariei”, „Casa și gradina”, „Femeia, eternă poveste”, realizarea de reportaje din întreagă Oltenie.

A realizat emisiunea matinală „Bună dimineața, Oltenia!”/”Regional Cafe”  de luni până vineri, în direct, de la 7 la 9, dar și  emisiunea „Caravana TVR 3” – o emisiune lunară, difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR 3, duminica de la ora 17.

O altă producție dragă este o emisiune cu și despre femei din întreaga Oltenie, cu povești de viață remarcabile, unde succesul, talentul și frumusețea își dau…  „Întâlniri la feminin”.

În prezent, Simona este producător și realizator al emisiunilor „Regiunea în obiectiv”, „În familie” și „România în bucate”.

 


Caravana TVR3 în județul Vâlcea, la Complexul Muzeal Măldărești

La prima ediție a emisiunii Caravana TVR3 am fost în județul Vâlcea, într-un loc minunat, încărcat de istorie, cu mănăstiri ortodoxe unice, cu oameni deosebiți și peisaje de poveste. Ediția integrală a emisiunii o găsiți și pe pagina noastră de youtube-  https://www.youtube.com/watch?v=AbI8t6RftQA  Invitați: LILIANA BEU – director adjunct Muzeul Județean Vl., MIRONELA STAN – muzeograf […]

Caravana TVR3 în județul Vâlcea, la Complexul Muzeal Măldărești

Sâmbătă, 03 iulie 2021, de la ora 17.00, pe canalul TVR 3, dar și duminică, de la ora 14.30, la TVR Craiova, echipa noastră vă invită să urmăriți prima ediție realizată de TVR Craiova în județul Vâlcea, un loc minunat, încărcat de istorie, cu un lanț de mănăstiri ortodoxe unic, cu oameni deosebiți și peisaje […]

Regiunea in Obiectiv – 29.06.2021

Invitată este cea care a primit de curând titlul de Cetățean de Onoare al comunei Balta, denumită TEZAUR UMAN VIU, o artistă atât de iubită nu doar de olteni, ci de toți românii îndrăgostiți de folclorul mehedințean, DOAMNA ANGELICA STOICAN . Vizionare plăcută.

Regiunea în Obiectiv – 24.06.2021

De la ora 16.00, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii Regiunea în obiectiv , în direct la TVR Craiova, live pe paginile de Facebook si YouTube. Avem o transmisiune din Parcul „Nicolae Romanescu”, unde celebrăm ZIUA UNIVERSALĂ A IEI împreună cu invitate speciale: NICULINA STOICAN – manager Ansamblul Folcloric Maria Tanase , dr. […]