Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Urmează prezentări ale jurnalelor de știri, moderarea și realizarea emisiunilor  de divertisment „Ora copilariei”, „Casa și gradina”, „Femeia, eternă poveste”, realizarea de reportaje din întreagă Oltenie.

A realizat emisiunea matinală „Bună dimineața, Oltenia!”/”Regional Cafe”  de luni până vineri, în direct, de la 7 la 9, dar și  emisiunea „Caravana TVR 3” – o emisiune lunară, difuzată atât pe TVR Craiova, cât și pe TVR 3, duminica de la ora 17.

O altă producție dragă este o emisiune cu și despre femei din întreaga Oltenie, cu povești de viață remarcabile, unde succesul, talentul și frumusețea își dau…  „Întâlniri la feminin”.

În prezent, Simona este producător și realizator al emisiunilor „Regiunea în obiectiv”, „În familie” și „România în bucate”.

 


Prim-plan obiectiv – 11.10.2021

De la ora 16.00, vă așteptăm în direct pe canalul TVR Craiova, la emisiunea Prim-Plan Obiectiv. În platou vine președinte C.N.E.C., Liviu Ionescu, cu detalii despre Campionatul Mondial Salvare al F.C.I., care are loc în Craiova, pentru a III-a oară. Prin Skype, discutăm cu Badea Adriana – hairstylist despre îngrijirea părului, toamna. Vă mulțumim pentru […]

Prim-plan obiectiv – 05.10.2021

Astăzi, de la ora 16.00, în direct și pe canalul TVR3, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii Prim-Plan Obiectiv. Discutăm despre premiera din 9 octombrie de la Teatrul Naţional Craiova , ” Câine cu om. Câine fără om”, spectacolo în regia lui Radu Afirm, cu invitatul nostru, Vlad Drăgulescu , directorul artistic. În […]