Evenimentele săptămânii în Craiova

În săptămâna 5-11 februarie 2024, o mulțime de evenimente au loc în Craiova, iar la instituțiile de cultură, ne bucurăm de următoarele:

La Teatrul Național „Marin Sorescu”

-„Salvatorii melcilor”, regia: Bogdan-Cristian Drăgan, regia tehnică: Cristian Petec, miercuri, 7 februarie 2024, de la ora 19:00.

-„Retroelectro”, proiect de artă activă, de Bogdan Georgescu, joi, 8 februarie 2024, de la ora 19:00.

-„Outfitul șearpelui”, de Marius Aldea, concept, regie artistică, coregrafie – Andrea Gavriliu, vineri, 9 februarie 2024, de la ora 19:00.

-„Unde mi-e sufletul?” Scenariu dramatic și regie de Norbert Boda, după texte de Marin Sorescu, sâmbătă, 10 februarie 2024, de la ora 19:00.

La Opera Română Craiova

– „Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, pe scena Filarmonicii Oltenia, sâmbătă, 10 februarie 2024, de la ora 19.00.

La Filarmonica Oltenia Craiova

-Concert Mozart, Orchestra Simfonică a Filarmonicii Oltenia, vineri, 9 februarie 2024, de la ora 19:00.

La Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova

-„De-a Capra cu 3 iezi”, adaptare după Ion Creangă, scenariul și regia Iulia Cârstea, sâmbătă, 10 februarie 2024, de la ora 18:00

-„Prințul Broască”, dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, duminică, 11 februarie 2024, de la ora 11:00.

La Muzeul Olteniei Craiova

-Expoziția „Mesaje Săpate în Piatră”, la Casa Băniei din Craiova, de joi, 8 februarie, până pe 15 aprilie 2024.

-Expunere liberă – stăncuță cu albinism total, piesă clasată în categoria Tezaur a patrimoniului cultural național (P.C.N.) în anul 2020, la Secția de Științele Naturii, în perioada 1-29 februarie 2024.

La Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”

-evenimentul „Întâlniri culturale întru cuvânt” organizat de către Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea și Liga Scriitorilor „Valeriu Anania”, Sucursala Vâlcea, joi, 8 februarie 2024, de la ora 11:00.

La Muzeul Cărții și Exilului Românesc, în luna februarie, vizitarea celor 42 de colecții disponibile în muzeu, ce acoperă domenii variate ale vieții culturale din exilul românesc, este gratuită.

Notă: evenimentele și acțiunile prezentate pot suferi modificări pe care instituțiile respective le aduc la cunoștința publicului prin mijloace proprii de comunicare.

 

Etichete: , , , , , ,


Virgi Barbu

Lucrează în echipa TVR Craiova din 2019 ca specialist marketing și în domeniul marketingului și vânzărilor media din 2007. A absolvit Comunicare și relații publice și un Master în Marketing și comunicare în afaceri la Universitatea din Craiova. Televiziunea și radioul i s-au părut potrivite pentru ideile și campaniile pentru comunitate, a cochetat și cu rolul de prezentator o perioadă, când a realizat o emisiune tv și ocazional rubrici tematice la un radio local. "Sunt pasionată de călătorii și bricolaj, îmi place să mă implic în evenimente și campanii care aduc bucurie și cred că împreună putem face și mai mult bine." Virginia Ioana Barbu

Emisiuni Recente


Articole similare


Evenimentele săptămânii în Craiova

Update: Spectacolul „Anomalia” din 2 și 3 februarie 2024 de la Teatrul Național „Marin Sorescu” s-a anulat, potrivit paginii oficiale a instituției.   În săptămâna 29 ianuarie […]