Tiberius Muşuroi

S-a născut la Craiova şi este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova și al Facultății de Teologie Ortodoxă, doctor în teologie, teza cu titlul: „A face misiune în context urban. Strategii din perspectiva spiritualității ortodoxe.”

Din 2001 lucrează în echipa Redacţiei Ştiri  şi a trecut prin toate etapele activităţii de jurnalist: reporter de teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator.

Este şi unul dintre prezentatorii “Jurnalului Regional”, asigurând şi intervenţii live în Jurnalele TVR 1 şi TVR 2.

Tiberius este căsătorit şi are o fetiţă. El este pasionat de istorie, în mod special de istoria creștinismului.

Pe lângă activităţile zilnice de reporter, redactor, voice-over, Tiberius moderează şi realizează săptămânal emisiunea “Actual Regional”.

 


Actual Regional – 11.02.2022

Autoritățile anunță că anul 2022 va fi „anul marilor proiecte” pentru județul Dolj. Banii guvernamentali și europeni vor fi folosiți pentru investiții în infrastructura rutieră, sănătate, cultură, turism, sport. Sunt facilități acordate celor care vor să investească în zona noastră, dar sunt susținute și proiectele din comunitățile rurale. Invitat la Actual Regional, de la ora […]

Actual Regional – 28.01.2022

În ediția de vineri, 28 ianuarie, a emisiunii Actual Regional, a fost reluată tema facturilor la utilități care afectează inclusiv procesul vaccinării în România, la Motru primarul cerând sistarea activității singurului centru de vaccinare din localitate, în urma primirii unei facturi la gaze în valoare de 35.000 lei. Despre contextul politic și despre consecințele pe […]