Tiberius Muşuroi

S-a născut la Craiova şi este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii din Craiova. Din 2001 lucrează în echipa Redacţiei Ştiri unde a fost reporter de teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator.

S-a născut la 11 februarie 1981 la Craiova şi este licenţiat  al Facultăţii de Drept “Nicolae Titulescu” din cadrul Universităţii din Craiova.

Din 2001 lucrează în echipa Redacţiei Ştiri  şi a trecut, în toată această perioadă, prin toate etapele activităţii de jurnalist: reporter de teren, voice-over, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni şi moderator.

Este şi unul dintre prezentatorii “Jurnalului Regional”, asigurând şi intervenţii live în Jurnalele TVR 1 şi TVR 2.

Tiberius este căsătorit şi are o fetiţă. El este pasionat de istorie, în mod special de istoria Bizanţului, lectură şi călătorii în zonele de  importanţă istorică.

Pe lângă activităţile zilnice de reporter, redactor, voice-over, Tiberius moderează şi realizează săptămânal emisiunile “Retrospectiva săptămânii” şi “Actual Regional”.

 


Actual Regional – 04.02.2021

Reabilitarea termică a scărilor de bloc din Craiova va permite craiovenilor să plătească mai puțin la energia termică și să beneficieze de confort la prețuri minime. Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, vine joi seara, ora 18.30, la emisiunea Actual Regional și ne dă toate detaliile despre acest proiect. Așteptăm întrebările dumneavoastră pe pagina noastră de facebook […]

Actual Regional – 29.01.2021

Invitați: Cezar Drăgulescu – consilier local USR-PLUS Dan Spânu – consilier local PSD