Dana Preda

Este absolventă a Facultăţii de Filozofie – Sociologie din Craiova, a început să lucreze în televiziune din anul II de facultate ca prezentator de jurnal la postul TV privat Terra Sat Craiova.

A continuat treptele devenirii profesionale la acest post de televiziune timp de 12 ani, după care, a intrat prin concurs în echipa Studioului Teritorial TVR Craiova la Redacţia Programe.

În prezent realizează şi moderează emisiunea în direct ”Actual Regional”.

Este căsătorită şi are doi băieţi, familia fiind cea mai importantă realizare de până acum. Principiul după care spune că işi dirijează acţiunile este “Totul îţi poate reuşi, numai dacă vrei.”

 


Actual Regional – 18.02.2021

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi Fondul de Tranziţie Justă, dar şi implicarea mediului de afaceri doljean prin voluntariat în lupta anti-Covid-19 vor fi subiectele ediţiei de astazi a emisiunii Actual Regional. Invitat în platou va fi Gabriel Vlăduţ, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, iar prin Skype va participa Daniel Kostici, preşedintele […]

Actual Regional – 11.02.2021

Revenirea la şcoala „faţă în faţă” din 8 februarie va fi subiectul ediţiei de astazi a emisiunii Actual Regional. Prof. Monica Leontina Sună, inspector şcolar general IŞJ Dolj va fi prezentă în platoul emisiunii, iar Victor Iacobescu, inspector şcolar general IŞJ Olt şi Elena Dana Constantinescu, purtător de cuvânt IŞJ Gorj, vor participa prin Skype […]

„Împreună învingem pandemia!” – o campanie TVR Craiova

Conf. univ. dr. Iulian Diaconescu- șef Clinica II Boli Infecțioase, Spitalul „Victor Babeș” Craiova Aducem în fața dumneavoastră oameni pentru care responsabilitatea socială este un principiu fundamental al vieții. Medici, profesori, artiști sau sportivi, profesioniști din toate domeniile de activitate ne transmit gândurile lor și speranța că doar împreună învingem pandemia!

„Împreună învingem pandemia!” – o campanie TVR Craiova

Lector univ. dr. Mihaela Udriștioiu- Departamentul de Fizică, Universitatea din Craiova Aducem în fața dumneavoastră oameni pentru care responsabilitatea socială este un principiu fundamental al vieții. Medici, profesori, artiști sau sportivi, profesioniști din toate domeniile de activitate ne transmit gândurile lor și speranța că doar împreună învingem pandemia!

„Împreună învingem pandemia!” – o campanie TVR Craiova

Mircea Canțăr- jurnalist Aducem în fața dumneavoastră oameni pentru care responsabilitatea socială este un principiu fundamental al vieții. Medici, profesori, artiști sau sportivi, profesioniști din toate domeniile de activitate ne transmit gândurile lor și speranța că doar împreună învingem pandemia!