Valentin Pribeanu

Vali era deja profesor la liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor  la Terra Sat. S-a prezentat la concurs fără prea multe speranţe şi, spre surpriza tuturor, din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, după o concepţie proprie, primul talk-show sportiv din Oltenia, care s-a bucurat de o audienţă foarte mare. “Nu mai puteam să merg liniştit pe stradă fără a fi abordat de oameni care mă rugau insistent să rezolv toate problemele din sportul românesc”, îşi aminteşte Vali.

După 6 ani de Terra Sat, a trecut la presa scrisă, şi a făcut-o bine dacă ne gândim că a ajuns redactor şef la “Ediţie Specială” şi corespondent la „Gardianul” şi “Averea”.  Revine în televiziune în 2006 la 3TV, iar un an mai târziu ajunge la TVR Craiova, unde s-a specializat pe emisiuni şi ştiri sportive. A primit mai multe oferte de muncă de la posturi naţionale din Bucureşti, dar a rămas fidel crezului său, „provincia merită mai multa atenţie, iar ţara nu este doar Capitala”.

Timpul liber îl petrece alături de familie şi dedică foarte mult timp fetiței sale, Alexandra. În afară de sport, îi mai plac drumeţiile şi istoria.

Motto: Important e să câştigi, nu doar să participi.

 


Sport maxim – 17.11.2022

Invitații lui Valenti Pribeanu în platoul emisiunii Sport Maxim din această seară sunt: Paul Răducan și Cristi Stăncescu

Sport Maxim – 10.11.2022

Invitatul lui Valentin Pribeanu la emisiunea Sport Maxim este Horatiu Stănescu – președinte AJF Dolj

Sport Maxim – 03.11.2022

De la ora 16:00, la Sport Maxim, invitatul lui Vali Pribeanu este Bogdan Pâncu director CSJ ȘTIINȚA CRAIOVA. Urmăriți ediția de astăzi la TVR Craiova cu discutii despre fotbal și interviuri interesante.

Sport Maxim – 27.10.2022

Nu ratați astăzi emisiunea Sport Maxim la TVR Craiova de la ora 16:00. Veți afla cele mai noi informații din sport alături de realizatorul Valentin Pribeanu și invitatul său Silviu Bogdan – manager sportiv.