Noua grilă de toamnă de la TVR Craiova aduce în premieră emisiunile „Acasă la țară” și „Sport Maxim”, difuzate și pe TVR3, la nivel național. Continuă și emisiunea Caravana TVR3.

Grila de toamnă TVR Craiova începe din 27 septembrie cu noi producții care vor fi difuzate și pe TVR3 și totodată, continuă cu emisiunile culturale, de actualitate, divertisment, sănătate și social.

Emisiunea „Acasă la țară” este produsă de Mirela Giodea și prezentată de Loredana Berneanu, fiind structurată în mai multe rubrici si interviuri. Fiecare ediție este axată pe o temă ce va fi dezbătută cu invitați, axându-se pe felul în care putem să ne câștigăm existența, trăind la țară, în mijlocul naturii și bucurându-ne de toate beneficiile acesteia (culturi ecologice, tehnici tradiționale de construire, abordări arhitecturale în mediul rural, meserii și produse tradiționale, comunități rurale, proiecte adresate comunităților rurale, evenimente din viața comunităților, turism rural, etc.)

„Caravana TVR3”-moderată de Simona Mușuroi și Doru Ciolacu, producător Mirela Giodea. Grație rezultatelor excelente cu primele ediții din vară, emisiunea continuă și în grila de toamnă. Caravana TVR3 se axează pe prezentarea și promovarea unei zone, a unei comunități, din punct de vedere turistic, istoric, al tradițiilor și obiceiurilor, al preocupărilor actuale ale oamenilor locului, al atracțiilor locului, al specificului culinar, al evenimentelor devenite brand- un portret contemporan al unei așezări, creionat de oamenii săi.

„Sport maxim”-realizator și moderator Valentin Pribeanu-va fi difuzată atât pe TVR 3 cât și pe TVR Craiova. Este o emisiune  interactivă din domeniul sportului  care se va prezenta ca o sinteză a performanțelor sportive din regiunea Olteniei, în care se vor regăsi toți cei care stau la piramida succesului sportiv: antrenori, sportivi, profesori, părinți, sponsori.

Coninuăm producțiile de succes „Actual Regional”, emisiune realizată de Dana Preda și Tiberius Mușuroi, „Sărbătoare la zi mare”, „Cântec și poveste”- realizate de Laura Constantinescu,  „Toți împreună”, realizată de Loredana Berneanu, „Memoria locului”, realizată de Simona Carauleanu și „România în bucate”, realizată de Doru Ciolacu.

Emisiunile culturale „Cu cărțile pe față”, „CultArt” și „Cap de afiș” sunt de asemenea prezente în grilă, realizate de Mirela Giodea și Simona Mușuroi.

O altă surpriză a conținutului editorial este emisiunea „Prim-Plan obiectiv”, de la ora 16.00, în direct pe TVR Craiova, de luni până vineri.

Știrile din toată regiunea sunt transmise în cadrul Telejurnalelor de la orele 17.00 și 18.00.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Echipa TVR Craiova

 

 

 Emisiuni Recente


Articole similare


Vară pentru voi- 09.08.2022

Invitații acestei ediții au fost Lucian Dindirică – manager Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman, care ne-a vorbit despre ultimele colecții care vor ajunge la Muzeul Exilului, cel mai probabil în toamnă, și Cosmin Gagiu – director DGAS Craiova – cu informații despre investițiile și proiectele pentru acest an. Realizator: Anca Dindirică Moderator: Doru Ciolacu

Tableta de sănătate – 29.07.2022

Cazurile de obezitate infantilă au crescut alarmant în ultimul deceniu și continuă să crească. În acest ritm, în anul 2050, dacă nu se iau măsuri, jumătate din populația globului va fi obeză. Care sunt factorii de risc în ceea ce privește obezitatea infantilă și ce putem face pentru a o preveni? Discutăm despre acest subiect […]

Tableta de sănătate – program de screening pentru cancerul colorectal

De la ora 16:00 la „Tableta de sănătate” vom discuta cu dl prof. univ. dr. Costin Streba, prodecan al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul UMF Craiova, despre cel mai amplu program de screening pentru cancerul colorectal desfășurat vreodată în România și, ce este cel mai important, despre cum putem evita îmbolnăvirea. De la […]