Câștigă cu Auchan România și TVR Craiova un coș cu bunătăți de Paște!

Pentru aceste sărbători de Paște v-am pregătit o mulțime de surprize editoriale și delicioase!

În perioada 26-29 aprilie, în fiecare ediție a emisiunii „Regiunea în obiectiv”, aveți ocazia să câștigați un coș plin cu bunătăți oferit de Auchan România.

Ce aveți de făcut pentru a participa la campanie?

-vă înscrieți în timpul emisiunii live „Regiunea în obiectiv” din 26, 27, 28 si 29 aprilie 2021, urmând procedura transmisă de prezentatorii emisiunii.

-trimiteți un email pe adresa [email protected], în perioada 23.04.2021- 29.04.2021 (până la ora 15.00) cu numele si numărul de telefon, precizând „Concurs coș Paște”.

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți, în fiecare ediție precizată, la extragere participând toate persoanele care se înscriu pentru concurs. Participanții trebuie să aibă minimum 18 ani. Un participant poate câștiga o singură dată în cadrul campaniei desfășurate. Ridicarea premiului se face personal de câștigător, în termen de maximum 30 de zile de la desemnarea câștigătorului, de la sediul TVR Craiova, din str. Unirii, nr. 62, Craiova, jud. Dolj, între orele  10.00- 16.00, de luni până vineri.

Nu uitați, puteți beneficia în fiecare zi de surprize, prin cardul de fidelitate cu MyCLUB Auchan, mai multe detalii în magazin sau pe romania.auchan.ro.

 

 

 

 
Emisiuni Recente


Articole similare