Regiunea în obiectiv – 19.06.2020

Vă invităm să urmăriți „Regiunea în obiectiv” astăzi, de la ora 17.00, pe TVR Craiova. Iată care sunt temele și invitații acestei ediții:

ZBORURI RELUATE PE AEROPORTUL DIN CRAIOVA Cursa : Craiova-Koln și retur. ADRIAN PREDESCU-director Aeroportul Internațional Craiova.

PREMIERĂ LA TEATRUL NAȚIONAL DIN CRAIOVA „OUTFITUL ȘEARPELUI” – în regim live streaming. ALICE ENUCA – PR Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova.

Invitati: Adian Predescu, Alice Enuca,

Etichete: , , , ,

Despre Regiunea în Obiectiv

O emisiune magazin cu informaţii, ştiri şi evenimente. De luni până miercuri, de la ora 18.30, la TVR Craiova şi online pe TVR+.

Formatul este de talk-show cu unul sau mai mulţi invitaţi în platou şi cu intervenţii în direct, de pe teren, ale reporterilor de la ştiri şi ale corespondenţilor noştri.


Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente


Articole similare


Invitat la TVR Craiova- Analia Selis la Regiunea în obiectiv

Unul dintre invitații emisiunii „Regiunea în obiectiv” a fost talentata și îndrăgita Analia Selis. Iubește România cu tot sufletul, oamenii, muzica și abia așteaptă să creeze proiectul INTERBELIC TANGO, doar cu piese românești! Publicul trăiește intens atunci când ea interpretează tangourile în limba română.

Regiunea în obiectiv – 01.03.2021

Vă invităm la ediția de astăzi, a emisiunii ,,Regiunea în Obiectiv”, cu următoarele teme și invitați: 1 MARTIE – TRADIȚIE ȘI  SEMNIFICAȚIE, invitat: IRINEL CĂNURECI șef sectie etnografie Muzeul Olteniei Craiova. Avem și premii de la Ada Pătrașcu Make Up Academy & Cabinet Estetic și de la Salon Rareea. 85 DE ANI DE LA NAȘTEREA […]

Regiunea în obiectiv – 23.02.2021

Despre omagiul adus lui  Constantin Brâncuși și evenimentele culturale organizate la Tg.Jiu  cu ocazia celebrării zilei de naștere a marelui sculptor, vom vorbi astăzi, în direct, de la ora 16.00 , pe TVR3 și de la 18.30, la TVR Craiova, împreună cu  DORU STRÎMBULESCU- manager Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu, PAVEL […]

Regiunea in Obiectiv – 22.02.2021

În platou vine IRINA GRUIA – trainer, psihoterapeut, iar prin Skype discutăm cu LIVIU IONESCU – președinte Centrul Național de Educare Canină. Care sunt toate noutățile pe care ni le prezintă, aflați rămânând alături de realizatorul emisiunii, Simona Mușuroi, dar și invitații săi.