Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj.
Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora Desnățuiului”.
Ediția de Crăciun a emisiunii România în bucate realizată de echipa TVR Craiova la Giurgița în județul Dolj.
Pregătim pomana porcului pe sunetul colindelor Ansamblului „Hora Desnățuiului”.
De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
“ România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Isvarna in județul Gorj […]
“România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns la Ciupercenii Noi, în județul Olt. […]
Am ajuns la Slatina, în județul Olt. Mulțumim gazdei minunate, domnul Răzvan Buflea! Iată ce am preparat: 🎤 mâncare de praz cu limbă si măsline; 🎤 […]
“România în bucate” , o altă premieră, ȚĂST ȘHOW, ediție realizată de echipa noastră, de la TVR CRAIOVA. Am ajuns în comuna Poiana Mare, în județul […]
Țăst Show oltenesc realizat de echipa TVR Craiova pentru emisiunea “Romania in bucate” Am ajuns la Maglavit, în județul Dolj. Mulțumim gazdei minunate, Doru Safta! Iată […]
Țăst Show oltenesc, realizat de echipa noastră pentru emisiunea România în bucate la Malaia, Lacul Brădișor. În meniu: 🍲 Tocăniță vânătorească 🐟 Păstrăv cu legume la […]