30% REDUCERE LA TOATE PRODUSELE LA MAREA DESCHIDERE MAXI PET PITEȘTI!

Creștem bucuria părinților de animăluțe de companie din Pitești, deoarece Maxi Pet, hipermarketul preferat al prietenilor necuvântători deschide primul magazin din oraș.

Așadar, cu pasiune pentru animăluțe și dedicare în a le oferi sfaturile de îngrijire de care au nevoie, Maxi Pet aduce mai aproape de tine un magazin specializat și un univers dedicat, în totalitate, bunăstării și sănătății animăluțelor. 

Maxi Pet Pitești și-a deschis porțile joi, 25 aprilie, în incinta Argeș Mall, în Str. Tudor Vladimirescu nr. 37.

Peste 400 m2 plini cu bunătăți și surprize pentru animăluțele de companie, o echipă formată din iubitori de animale gata să ajute cu sfaturi, idei și informații utile și peste 15000 produse la îndemâna părinților de animăluțe de companie.

În plus, pentru a celebra deschiderea noului magazin, ți-am pregătit o serie de oferte speciale și surprize de care te vei putea bucura alături de animăluțul tău.

Maxi Pet – îți aduce surprize și promoții speciale

Între 25 – 28 apriliela marea deschidere Maxi Pet Pitești, te așteptăm cu tot soiul de cadouri și surprize!

Pentru început, te bucuri de promoția inaugurală de 30% REDUCERE la toate produsele cu preț întreg din magazin, exceptându-le pe cele din punctul farmaceutic veterinar!

Apoi, următoarea surpriză pe care o pregătim special pentru tine este Maxi Roata Norocului. Pentru prima dată în Pitești, pe parcursul celor patru zile, în diverse intervale orare, vei putea învârti Maxi Roata Norocului și câștiga, instant, unul dintre cele șase premii puse în joc!

Maxi Pet – aducem zâmbete pe fețele celor mici

Mai mult, ne place să-i vedem pe cei mici zâmbind și să le încurajăm imaginația să zboare liber. Așadar, în cadrul deschiderii Maxi Pet Pitești, te invităm la o experință minunată de Face Painting în cadrul căreia copiii vor avea ocazia să se transforme în personajele preferate, iar, mai apoi, să-și dezvolte abilitățile creative prin diverse activități artistice.

Maxi Pet – investim în educație

Mai mult, de joi până sâmbătă, te invităm la trei workshop-uri dedicate cățeilor. În cadrul acestora, blănosul tău va deprinde câteva dintre principiile de bază ale dresajului canin modern și mersul corect în lesă. Cele trei workshop-uri vor avea loc în interiorul magazinul Maxi Pet Pitești, blănosul tău beneficiind de ele GRATUIT.

Maxi Pet – hipermarket şi punct farmaceutic veterinar pentru animăluțe de companie

Convinși că animăluțul tău merită tot ce este mai bun, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie într-un singur loc. Maxi Pet înseamnă varietate în materie de hrană, jucării distractive, recompense, accesorii cu dichis și, de asemenea, punct farmaceutic veterinar. Acesta acoperă nevoile dietetice sau medicale ale animalelor de companie, iar, personalul dedicat îți stă oricând la dispoziție cu sfaturi și îndrumări legate de nutriția, igiena și sănătatea animalelor de companie.

Maxi Pet – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Aplicația Maxi Pet este la îndemâna oricui are un telefon mobil smart dotat cu sistem de operare Android sau iOS! Este ușor de descărcat, înregistrat și îți va permite să activezi oferte și cupoane de reduceri destinate, în mod special, animăluțului tău. Pentru achizițiile făcute în magazinele fizice Maxi Pet, scanând cardul digital din aplicație, vei acumula Maxi Puncte care-ți vor aduce reduceri și bonusuri.

În concluzie, experiența Maxi Pet este una centrată pe relația proprietarilor cu animăluțele. Astfel, întreaga activitate și toate demersurile noastre sunt specializate întru atingerea bunăstării și sănătății animăluțelor de companie, dedicându-ne total în a-ți oferi alături de produse și servicii de cea mai bună calitate, o experiență digitală convenabilă, în pas cu nevoile tale.

Pentru mai multe noutăți și surprize, intră pe Facebook, Instagram și Tik Tok, și urmărește handle-ul @maxipetromania.

Maxi Pet Pitești

Str. Tudor Vladimirescu nr. 37, în incinta Argeș Mall

Program:
Luni – Duminică: 10.00 – 22.00

Nr. Telefon: 0348.408.024

(P)

Etichete: , ,Emisiuni Recente


Articole similare


REGULAMENT CONCURS EMISIUNE PRIM – PLAN OBIECTIV/VARĂ PENTRU VOI

“Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova din 28-30 iunie 2024’’                                                                                                       -REGULAMENT OFICIAL- Art. 1 Organizator Concursul “Câștigă un abonament la Festivalul IntenCity Craiova […]