Din 25 martie, grila de primăvară TVR Craiova: mai multe reportaje și campanii editoriale și sociale

Grila de primăvară de la TVR Craiova începe cu o campanie socială prin care ne propunem să ajutăm în prag de sărbători cât mai multe familii din comunitatea noastră, bine pe care îl putem face împreună. Campania “Faptele bune sunt lumină” este derulată împreună cu Asociația Vasiliada pe parcursul lunii aprilie, în cadrul Telejurnalului Regional, unde vă prezentăm povești ale unor oameni pe care viața i-a încercat și cărora le putem întinde o mână de ajutor și aduce puțină bucurie.

Continuăm campaniile de informare și constientizare pe diverse domenii de interes pentru telespectatori, fie că vorbim de educație medicală, financiară, imobiliară sau pe teme juridice, campanii despre producători locali sau oameni de succes din regiune.

La reportajele “Lumea de aproape” vă prezentăm oameni care își depășesc limitele și dovedesc că se pot face lucrurile și altfel, oameni care aduc lumină și de la care avem ce învăța, locuri cu însemnătate și tradiție, locuri și instituții în care se nasc noi generații de profesioniști, de oameni cu har, campanii de bine prin care ne reamintim cât de importante sunt gesturile de omenie, fie că vorbim de donare de sânge, de voluntariat, de pus mâna la renovarea unor cule, case de patrimoniu sau clădiri emblemă ale zonei noastre.

Echipele de la “România în bucate”, “Pe cărări de țară” și “Caravana TVR 3” au pregătit deja primele ediții în premieră pentru acest sezon și vă garantăm că veți descoperi și redescoperi frumusețea Olteniei, dar mai ales a oamenilor de bine de aici.

La fiecare nouă grilă ne propunem să fim și mai implicați în comunitatea locală și, respectându-ne misiunea publică de informare, educare si divertisment de calitate, punem accentul, și în acest sezon, pe latura culturală, prin 5 producții proprii ale Studioului TVR Craiova – “Cu cărțile pe față”, “Cultart”, “Literatura la Craiova” , “Memoria locului” și “Cap de afiș”. Ne pregătim și de Festivalul Shakespeare, unde, la fel ca la fiecare ediție, vom avea materiale, reportaje, transmisiuni de la fața locului.

Ansamblurile folclorice, spectacolele și artiștii îndrăgiți ai folclorului oltenesc sunt prezenți în emisiunile “Cântec și poveste” și “Sărbătoare la zi mare”, noi ediții sâmbăta și duminica.

Liniile de direct – 16-18, 19-20 – cu emisiunile “Prim – plan obiectiv”, “Forum economic”, “Actual Regional”, “Educație 9”, ne asigură informațiile de ultimă oră, cu invitați specializați pe diverse domenii, alături de care dezbatem problemele importante care ne privesc și ne afectează, mai ales în acest context socio-economic.

Știrile regiunii sunt difuzate în Telejurnalele TVR Craiova și TVR3, dar și în jurnalele TVR1, TVR2 sau TVR Info prin intervențiile zilnice ale jurnaliștilor noștri.

Continuă și emisiunile “Spirit și credință”, “Vedere cu olteni”, “Sport maxim”, “Tableta de sănătate”, “Sport maxim”, “Satul meu” și “Toți împreună”.

Toate producțiile tv, dar și alte informații de interes pentru public, se regăsesc atât pe tv cât și pe canalele noastre online, www.tvr-craiova.ro, www.craiova.tvr.ro, Facebook TVR Craiova, Instagram TVR Craiova, Youtube TVR Craiova si TikTok TVR Craiova.

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături, prieteni telespectatori si internauți!

Echipa TVR Craiova
Emisiuni Recente


Articole similare


Evenimentele săptămânii în Craiova

Luna martie a debutat cu numeroase evenimente pe care instituțiile de cultură din Craiova le-au pregătit pentru iubitorii de teatru, muzică, artă, cultură sau divertisment, iar […]