Evenimentele săptămânii în Craiova

Update:

Spectacolul „Anomalia” din 2 și 3 februarie 2024 de la Teatrul Național „Marin Sorescu” s-a anulat, potrivit paginii oficiale a instituției.  

În săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024, au loc următoarele evenimente pentru iubitorii de muzică, spectacole și frumos:

La Filarmonica „Oltenia” Craiova

  • concertul „CANTUS DOMINI”, cu dirijorul Konrad von Abel (Germania) și Corala Academică a Filarmonicii Oltenia, joi, 1 februarie 2024, de la ora 19:00.
  • concert REMUS AZOIȚEI, cu Orchestra Simfonică a Filarmonicii Oltenia, dirijor Svilen Simeonov (Bulgaria), vineri, 2 februarie 2024, de la ora 19:00.

La Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova

  • „SAREA ÎN BUCATE”, în regia lui Valentin Dobrescu, sâmbătă, 3 februarie 2024, de la ora 18:00.
  • „CÂNTĂREȚII DIN BREMEN”, de Patrel Berceanu după Frații Grimm, în regia lui Valentin Dobrescu, duminică, 4 februarie 2024, de la ora 11:00.

La Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova

  • „SALVATORII MELCILOR”, de Bogdan – Cristian Drăgan, regia Bogdan – Cristian Drăgan, regia tehnică Cristian Petec, marți, 30 ianuarie 2024, de la ora 19:00.
  • „FEMEIA MĂRII”, de Henrik Ibsen, regie, co-scenografie, light-design, ilustrație muzicală Andriy Zholdak, miercuri, 31 ianuarie 2024, de la ora 19:00.
  • „BĂGĂU”, după Ioana Bradea, regia Cristina Giurgea, joi, 1 februarie 2024, de la ora 19:00.
  • „ANOMALIA”, concept, regie, muzică, coreografie – Natasza Soltanowicz, text, dramaturgie – Joanna Kowalska, vineri și sâmbătă, 2-3 februarie 2024, de la ora 19:00.

Notă: evenimentele și acțiunile prezentate pot suferi modificări pe care instituțiile respective le aduc la cunoștința publicului prin mijloace proprii de comunicare.Virgi Barbu

Lucrează în echipa TVR Craiova din 2019 ca specialist marketing și în domeniul marketingului și vânzărilor media din 2007. A absolvit Comunicare și relații publice și un Master în Marketing și comunicare în afaceri la Universitatea din Craiova. Televiziunea și radioul i s-au părut potrivite pentru ideile și campaniile pentru comunitate, a cochetat și cu rolul de prezentator o perioadă, când a realizat o emisiune tv și ocazional rubrici tematice la un radio local. "Sunt pasionată de călătorii și bricolaj, îmi place să mă implic în evenimente și campanii care aduc bucurie și cred că împreună putem face și mai mult bine." Virginia Ioana Barbu

Emisiuni Recente


Articole similare


Evenimentele săptămânii în Craiova

În săptămâna 5-11 februarie 2024, o mulțime de evenimente au loc în Craiova, iar la instituțiile de cultură, ne bucurăm de următoarele: La Teatrul Național „Marin […]