Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei Crizantema de Aur-Preselecții Interpretare

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 55-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează în perioada 15 mai – 25 iunie 2022 PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE
– Constanța, preselecţie regională – luni, 16 mai 2022, ora 11.00,
Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța
– Brașov, preselecţie regională – sâmbătă, 21 mai 2022, ora 11.00,
Filarmonica Brașov, Sala mică
– Iași, preselecţie regională – vineri, 27 mai 2022, ora 11.00,
Casa de Cultură a Studenților, Sala Azur
– Craiova, preselecţie regională – vineri, 03 iunie 2022, ora 11.00,
Opera Română Craiova (sediul nou – str. Popoveni nr. 3c, Business Center)
– Târgoviște, preselecție regională – vineri, 10 iunie 2022, ora 11.00,
Muzeul „Casa Romanței” Târgoviște
– București, preselecţie regională – vineri, 17 iunie 2022, ora 11.00,
Centrul Național de Artă „Tinerimea Română”
– Preselecție online – sâmbătă, 18 iunie 2022, ora 11.00, pentru concurenți din Diaspora și din alte zone ale României în care nu au avut loc preselecții.
– Republica Moldova, preselecţie regională, realizată în perioada 01-15 iunie 2022, în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău (organizator și persoană de contact: Președinte – Director: Svetlana Bivol).

Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.cetatearomantei.ro.
Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova.
Parteneri: Radio România și Televiziunea Română- posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Moldova.
Director artistic
Alina Mavrodin VASILIU
Emisiuni Recente


Articole similare


#100% oltenesc – o campanie TVR Craiova

Când spui Oltenia te gândești la prazul și zaibărul de Băilești, pepenele de Dăbuleni sau brânza de Novaci. De câțiva ani, la Dăbuleni, lubenița concurează cu […]