Gala Topul Firmelor din județul Dolj- un eveniment dedicat excelenței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj a organizat  joi, 31 martie 2022, la Restaurantul Hotel Craiovița & Events, cea de-a XXVIII –a ediţie a Galei Topul Firmelor.
Având în vedere perioada dificilă pe care am traversat-o, Gala Topul Firmelor reprezintă evenimentul dedicat eroilor excelenței în afaceri ai acestei perioade, celor care, cu dăruire și profesionalism, au reușit să găsească soluții imposibile în cele mai grele momente,  iar pentru acest lucru le mulțumim!
Forţa economică a judeţului nostru se datorează în primul rând eforturilor, abnegatiei, spiritului inovator şi  poate, sacrificiilor pe care operatorii economici le fac.
Topul firmelor din acest an este o recunoaştere publică a celor mai performante companii din judeţul Dolj. Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii unice la nivel naţional, ţinând cont de situaţia financiară din anul 2020.
Pe locurile 1-10 din top s-au clasat 2.605 de firme din judeţul nostru, dintre care 1.377 de firme ocupă locurile 1-3. Cu acest prilej au fost acordate premii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 3 ani, distincţii de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri în ultimii 5 ani şi trofee de excelenţă pentru firmele care s-au situat pe unul din primele trei locuri de peste 10 ani.
Printre indicatorii folosiţi la determinarea Topului Firmelor se numără: cifra de afaceri netă, profitul şi rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat, clasamentul fiind structurat pe șapte domenii de activitate:
          Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech;
          Industrie;
          Agricultură, Silvicultură şi Pescuit;
          Construcţii;
          Servicii;
          Comerţ;
          Turism.
 Pe acestă cale dorim să mulțumim partenerului principal AL SHEFA FARM SRL –  pentru susținerea acordată  în ultimii cinci ani,  partenerilor gold: MENTOR S.R.L. ȘI VLADOOR SMART S.R.L.  precum şi   partenerilor silver:
    -PROFESSIONAL CONSULTING S.R.L.;
    -CEZ VÂNZARE S.A.;
    -PRIMASERV S.R.L.;
    -ELPRECO S.A.;
    -STIL MEDIA S.R.L.;
    -SĂULEANU ȘI ASOCIAȚII SOCIETATE PROFESIONALĂ DE AVOCAȚI CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ;
    -NEW AGE ADVERTISING AGENCY S.R.L.;
    -PRINTEX S.R.L.;
    -RESTAURANT BACOLUX S.R.L.;
    -LEGABRIS PREST S.R.L.;
    -INEJ COM S.R.L.;
    -EVOBRAND S.R.L.;
    -OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA;
    -RECON S.A.
     Partenerii Media ai evenimentului au fost : TVR CRAIOVA, GAZETA DE SUD, KISS FM, CUVÂNTUL LIBERTĂŢII, CRAIOVA FORUM  ȘI PAGINI NAŢIONALE.
Comunicat Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj
(P)Emisiuni Recente


Articole similare


Program special de 1 decembrie la TVR Craiova

Program special de 1 decembrie la TVR Craiova: aniversăm 24 de ani de existență și sărbătorim ziua noastră națională prin emisiuni, Telejurnale și reportaje speciale. De la ora 16:00, Simona Mușuroi și Doru Ciolacu au pregătit o emisiune cu invitați deosebiți și o găteală specifică ocaziei – fasole cu ciolan. La Telejurnalul TVR Craiova de […]

Colț de mamut în restaurare la Muzeul Olteniei

Un colț de mamut lânos, vechi de 30.000 de ani se află în curs de restaurare la secția de științele naturii a Muzeului Olteniei. Fosila a fost descoperită la Sadova, în județul Dolj și are o lungime de aproape 2 metri. Mamutul lânos este cea mai importantă și comună specie de elefanți preistorici care au […]

Satul meu – Cernătești

Vali Călinoiu, zis Pleșoianu, este cel mai cunoscut cioban din comuna Cernătești, județul Dolj. Viorel Coman este unul dintre fermierii care printr-un studiu agrochimic vrea să își cunoască mai bine pământul pentru a face o cultură mai bună. Ministrul agriculturii, Petre Daea, a acordat un interviu în exclusivitate echipei TVR Craiova. Satul meu, duminică, 20 […]

Județul Dolj colectează separat! O campanie Iridex Group

Avem cea mai amplă infrastructură de colectare separată din țară. Ajută-ne să transformăm deșeurile în resurse! Pune sticla în pubela verde, hârtia și cartonul în cea albastră, plasticul și metalul în cea galbenă iar în pubela neagră, resturile de mâncare. Odata colectate separat, deșeurile sunt sortate pe fracții, balotate și trimise la reciclare. Fii responsabil, […]

Investiție CJ Dolj – unitate de intervenție în situații de urgență în zona Aeroportului din Craiova

O unitate de intervenție în situații de urgență este construită în vecinătatea Aeroportului Internațional Craiova printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă din fonduri europene. Proiectul este implementat de Consiliul Județean Dolj, iar valoarea lui  depășește 5 milioane de euro. Finanțarea asigură şi achiziţionarea echipamentelor necesare, de la ambulanţe la vehicule şi autospeciale de ultimă generație. (P)