Cu titlul pe masă

Universitatea  Craiova este la un pas de a câștiga titlul de campioană după 29 de ani. Oltenii au învins rivala, FCSB, și au un moral foarte bun. Mai sunt trei finale de disputat până când trupa antrenată de Bergodi poate demonstra că merită trofeul.

Universitatea a învins rivala FCSB cu 2-1 și a făcut un pas imens către titlul de campioană. Meciul nu a fost unul spectaculos, iar echipa lui Bergodi a jucat la rezultat. Craiova s-a apărat mai tot meciul, dar a profitat din plin de greșelile adversarilor. Chiar dacă fanii nu au putut fi prezenți pe stadion, suporterii i-au așteptat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi în afara arenei, pentru a sărbători împreună succesul cu vicecampioana României. Fanii au făcut spectacol cu torțe și au cântat împreună cu jucătorii Universității.

CFR Cluj a câștigat cu Mediașul acasă și a venit la un singur punct în spatele Universității Craiova. Mai sunt trei etape de disputat din acest sezon și titlul se va disputa cel mai probabil în Bănie în ultima etapă, atunci când primele două clasate se vor întîlni. Oamenii de fotbal îi îndeamnă pe alb-albaștri la calm și concentrare. Urmează două partide grele în deplasare, la Botoșani și Astra.

Etichete: , , ,


Valentin Pribeanu

Vali era deja profesor la liceul „Tudor Arghezi” când s-a anunţat un concurs pentru 3 posturi de redactor  la Terra Sat. S-a prezentat la concurs fără prea multe speranţe şi, spre surpriza tuturor, din peste 100 de concurenţi a ieşit al doilea. În scurt timp, televiziunea i-a devenit o a doua casă. A produs singur, […]


Emisiuni Recente


Articole similare