De Revelion, petrece românește la TVR Craiova!

  • De la ora 21.00 începe o NUNTĂ de POMINĂ LA OLTENI, un spectacol al Ansamblului folcloric Maria Tănase.
  • Salsa, samba, flamenco și alte acorduri pline de sensibilitate, în stilul inconfundabil al lui Pepe, de la ora 23.00.
  • La miezul nopții, petrecerea se încinge odată cu cele mai bune momente ale Festivalului de folclor Doina Bărăganului.
  • La ora 02.00, Direcția 5 ne spune povestea celor 30 de ani de cântece care au intrat în sufletele și viața noastră, iar de la ora 04.00 mari artiști lirici vin pe scena Festivalului de romanțe Crizantema de aur. În recitaluri speciale: Alina Mavrodin, Matilda Pascal Cojocărița, Florin Georgescu, Daniela Vlădescu, Sergiu Cioiu, Paula Seling și Brio Sonores.
  • În prima zi a anului, la ora 12.00, Doru Ciolacu și gazdele lui din Novaci, Gorj pregătesc o ciorbă muntenească de iarnă dreasă cu smântână și ciolan la cuptor cu murături prăjite, pe muzica și ritmurile Ansamblului Nedeia.
  • La ora 12.30, bijuterii ale muzicii de jazz cu Ana Mardare, Cico’s Jazz Orchestra, Oltenia Big Band, Nidia Moculescu, Ana Maria Munteanu.
  • La ora 14.00, valsuri, polci si arii celebre de Johann Strauss cu orchestra Filarmonicii Oltenia și Ianna Novac.
  • La ora 16.00, Petrecere cu olteni – un spectacol al TVR Craiova, prezentat de Niculina Stoican și Daniel Tudorica, actor al Teatrului Ion Creangă din București și oltean din Băileștiul lui Amza Pellea.
  • La ora 18.00, Don Carlo- un spectacol al Operei Române din Craiova cu o distributie internațională.

De Revelion petrece românește! La TVR Craiova!
Emisiuni Recente


Articole similare


Prim Plan Obiectiv – 20.01.2022

Maria Cristina Plăiașu, asistent universitar asociat la Universitatea de Medicină din București și avocat, ne-a vorbit despre strategiile de gestionare a riscului de malpraxis și despre modificările legislative din domeniu. Care sunt drepturile și obligațiile cadrelor medicale, cât de important este ca personalul medical să cunoască legile în vigoare pentru a fi evitate erorile, când […]

Actual Regional – 18.01.2022

Invitatul emisiunii Actual Regional a fost doctor Gindrovel Dumitra- coordonatorul Grupului de Vaccinologie din cadrul SNMF, care a vorbit despre situația actuală a vaccinării din România, despre cât de importantă este informarea din surse oficiale, dar și despre vaccinarea copiilor.

Prim-Plan Obiectiv – 18.01.2022

Invitații ediției sunt: 🎤CĂTĂLIN DAVIDESCU – critic de artă. Vorbim despre Picto Avangarda-Studii și comunicări, recent lansată. și 🎤ALINA MAVRODIN-VASILIU – director artistic Festivalul Internațional „Crizantema de Aur”, care ne va vorbi despre Programul Național „Tinerețea Romanței” pentru anul 2022, lansat cu ocazia Zilei Culturii Naționale