Expoziție interactivă Paw Patrol la Electroputere Mall, în perioada 1 – 17 septembrie. Accesul este gratuit!

PAW PATROL – Patrula celor mai îndrăgite personaje animate ajunge în perioada 1-17 septembrie pentru prima oară în Craiova și te invită să vizitezi expoziția interactivă, super-distractivă și educativă de la ElectroPutere Mall.

Întreaga familie este provocată să rezolve  misterele alături de  Chase, polițistul curajos, să o însoțească pe Skye în aventură, să descopere importanța lucrului în echipă în zona lui Marshall, să învețe să recicleze cu Rocky și să fie cât mai creativi în zona lui Rubble, cățelușul constructor.

Acces liber, distracție garantată pentru cei mici și cei mari, zilnic, între 1-17 septembrie.

Programul evenimentului este:

Luni – Vineri: 14:00 – 20:00

Sâmbătă – Duminică: 12:00-18:00

La ce fel de activități poți participa?

Eroii Chase, Cățelușul Polițist și Marshall, curajosul cățeluș Pompier, sunt zilnic prezenți pe scena EP Mall pentru sesiuni de poze ce se vor transforma în amintiri dragi din universul Paw Patrol.

Atelierele interactive și suuuper distractive îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de joculețe, surprize și informații interesante.

Chase este recunoscut pentru abilitatea de a rezolva mistere, astfel că zona sa de activități este plină de astfel de provocări.  Doar lucrul în echipă poate duce la rezolvarea acestora! Pentru că este polițist, Chase ne va învăța regulile de circulație și cum să rămânem în siguranță ca pietoni.

Skye este delicată și foarte dichisită, dar și isteață și curajosă,  iar activitățile preferate includ face-painting, dar și misiuni super antrenante cu ochelarii ei speciali.

Zona lui Mashall este creată pentru a descoperi importanța coordonării și bunei comunicări între  coechipieri în cazul unei misiuni de salvare.

Pentru fanii lui Rubble, atelierul este ocazia perfectă să proiecteze și să construiască. Creativitatea și ingeniozitatea sunt super apreciate!

Rocky ne cheamă într-o misiune de salvare a mediului înconjurător, iar primele lecții sunt despre reciclare. Nu aveți voie să lipsiți!

Expoziția poate fi vizitată în zona InfoPoint, parter, iar accesul este gratuit.

Vă așteptăm cu drag!

(P)
Emisiuni Recente


Articole similare