Prim plan obiectiv – 21.12.2021

Astăzi, de la ora 16.00, în direct și pe canalul TVR3 vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii Prim-Plan Obiectiv.

Discutăm despre cei 21 de ani de la înființarea Asociației VASILIADA, cu primul invitat, pr. Adrian Stănulică și despre Campania „Să le dăruim Crăciunul”, realizată în parteneriat cu TVR Craiova, cu psih. Renata Mihaela Banescu – P. R. Asociația Vasiliada.

Invitati: Adrian Stănulică, Renata Bănescu,


Despre Prim-Plan Obiectiv

De luni până vineri, de la ora 16.00, în direct la TVR Craiova, vă așteptăm cu emisiunea PRIM PLAN OBIECTIV!


Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.


Emisiuni Recente


Articole similare


Prim Plan Obiectiv – 20.01.2022

Maria Cristina Plăiașu, asistent universitar asociat la Universitatea de Medicină din București și avocat, ne-a vorbit despre strategiile de gestionare a riscului de malpraxis și despre modificările legislative din domeniu. Care sunt drepturile și obligațiile cadrelor medicale, cât de important este ca personalul medical să cunoască legile în vigoare pentru a fi evitate erorile, când […]

Prim-Plan Obiectiv – 18.01.2022

Invitații ediției sunt: 🎤CĂTĂLIN DAVIDESCU – critic de artă. Vorbim despre Picto Avangarda-Studii și comunicări, recent lansată. și 🎤ALINA MAVRODIN-VASILIU – director artistic Festivalul Internațional „Crizantema de Aur”, care ne va vorbi despre Programul Național „Tinerețea Romanței” pentru anul 2022, lansat cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Prim Plan Obiectiv – 17.01.2022

În platoul nostru vine îndrăgita interpretă de muzică populară, LIVIA CELEA-STREAȚĂ, care va interpreta câteva melodii din folclorul oltenesc și ne va vorbi despre proiectele în care este implicată. Prin Skype primim soluții pentru problemele tenului, iarna, de la invitata noastră, ADA PĂTRAȘCU – estetician.

Prim-Plan Obiectiv – 12.01.2022

Discutăm despre cum sunt afectați copiii din cauza pandemiei cu invitata noastră, AURORA POPESCU – psihoterapeut clinician. Cel mai nou membru al Ansamblulului Folcloric „Maria Tănase” ne aduce piese frumoase din folclorul oltenesc: MARIAN MEDREGONIU, în partea a II-a a ediției.

Prim Plan Obiectiv – 10.01.2022

Discutăm, în prima parte, cu FLORIN COCOȘILĂ – campion național la table și ascultăm piesele frumoase din folclorul oltenesc ale îndrăgitei interprete de muzică populară, Neta Soare.