România în bucate – Țăst Șhow în comuna Ianca, Olt

Vă invităm din nou la un „Țăst Șhow” realizat de echipa de la TVR Craiova de data aceasta am mers în satul Potelul, comuna Ianca, Olt și am pregătit împreună câteva rețete oltenești delicioase, asezonate cu muzică lăutărească asigurata de Lăutarii de la Ianca.

În meniu avem:
🍜Ciorbă de gighir de oaie
🥘tocăniță de oaie la ceaun

Prezintă: Doru Ciolacu
Realizator: Simona Ștefania Mușuroi


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – Țăst Show la Drăgășani

Ciorbă de bibilică la ceaun şi tocană de căprior Am mers la Drăgășani și am pregătit împreună cu Viorel Trandafir câteva rețete oltenești delicioase, asezonate cu joc și voie bună asigurate de Grupul „Mlădițele Oltului”, coordonat de îndrăgita interpretă de muzică populară, Victorița Cică.

România în bucate – Țăst Show la Baia de Fier

Altă emisiune savuroasă, alt peisaj din Oltenia, de această dată, la munte. Împreună cu gazdele din Baia de Fier, Doru Ciolacu a gătit, după rețete tradiționale, un tocan de oaie cu bulz și o delicioasă ciorbă de oaie la ceaun. #rețetedinOltenia #RomâniaînBucate #TVRCraiova #TVR

România în bucate – Țăst Show la Cernătești

🍲ciorbă de legume; 🍗 ied la proțap; 🥖pâine în țest. Aceste rețete delicioase, pregătite la Cernătești, vă invităm să vedeți cum iau naștere, la emisiunea Romania in bucate, de la ora 12.00, într-un #tastShow oltenesc marca TVR Craiova. Mulțumim, Liviu Olteanu și Tarafului din Cernătești pentru acompaniament! #premiera #sezonnou Prezintă: Doru Ciolacu Realizator: Simona Ștefania […]