România în bucate – Țăst Show la Bechet

România în bucate – Țăst Show la Bechet


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – #țăstshow oltenesc la Novaci, Gorj

#țăstshow oltenesc la România în bucate, de această dată la Novaci, în județul Gorj. În meniu: miel în vas de lut la cuptor cu legume, pilaf de orez cu organe de curcan, ciorbă de dovlecei acrită cu lapte bătut și ou. Și în această ediție, pe lângă rețetele tradiționale, avem parte și de multă voie […]

România în bucate – Țăst Show la Târgu Cărbunești

Această premieră am realizat-o la Târgu Cărbunești, într-un loc de poveste, creat de o gazdă minunată, Camelia Radulian. În meniu avem: – zamariță ( ciorbă cu legume și omletă); – varză călită cu bucături de la garniță; – gogoși. Prezintă Doru Ciolacu Realizator Simona Ștefania Mușuroi

România în bucate- #țăstshow oltenesc la Târgu Cărbunești

Un #țăstshow oltenesc pregătit într-un decor de poveste – în grădina Cameliei Radulian, în județul Gorj: varză la ceaun călită cu bucături de la garniță, turtă de mălai, zămariță, lintiță și gogoși la ceaun. V-am făcut curioși? Descoperiți rețetele și mai ales, secretele bucatelor tradiționale din această zonă, în emisiunea realizată de colegii de la […]

România în bucate – Țăst Show la Vădăstrița, județul Olt

Rețete delicioase din Vădăstrița, județul Olt: – ciorbă de perișoare spânzurate; – carne de porc la tavă cu coronițe de ceapă și usturoi verde. Sigur v-am făcut poftă! Vă invităm să vedeți cum iau naștere, sâmbătă, de la ora 12.00, la TVR CRAIOVA. Prezintă Doru Ciolacu Realizator Simona Ștefania Mușuroi Vizionare plăcută, prieteni!

România în bucate – Țăst Show la Ciuperceni

Am pregătit câteva rețete oltenești delicioase, la Ciupercenii Vechi, mulțumită gazdelor noastre minunate, Familia Ciupag: iepure de câmp cu legume la cuptor; saramură iute de scrumbie; pate din ficat de fazan; gogoși boierești.