Tableta de sănătate – 01.03.2024

28 februarie impactul ecranelor asupra psihicului și fizicului copiilor.

Astăzi vorbim despre efectele ecranelor asupra psihicului și fizicului copiilor, efectele negative fiind mai puternice decât în cazul adulților.

Vom discuta despre ceea ce se întâmplă în funcție de categoriile de vârstă, despre simptomatologie, cum recunoaștem schimbările, factori favorizanți, rolul părinților și despre mesajele subliminale și cum reacționează copiii la ele, cu invitatele de astăzi, Cătălina Tocea – medic primar psihiatrie pediatrică, doctor în științe medicale și Elena Dumitrache – fizioterapeut specializat in afecțiuni pediatrice.

Și tot astăzi vom învăța de la Andreea Vârban, fizioterapeut acreditat Schroth, cum să recunoaștem, precoce, deformările coloanei vertebrale a copilului nostru.

Realizator Dana Preda
Moderator Andrada Cojocaru


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Andrada Cojocaru

Andrada Cojocaru a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și are Studii Postuniversitare Academice, specializarea Comunicare la SNSPA București.


Emisiuni Recente


Articole similare