Tableta de Sănătate – 23.12.2022

Probabil, cel mai misterios, dar și cel mai înfricoșător moment al existenței noastre, este acela al morții.
Oricâte întrebări am avea, răspunsul îl vom afla fiecare, singur, și nu îl vom putea împărtăși cu nimeni.
Ne putem pregăti, însă, pentru mistica experiență și îi putem pregăti pe cei de la care ne luăm rămas bun, pentru totdeauna.

Despre paliație și vindecarea spirituală discutăm astăzi cu doamna Ileana Stănculeasa, doctor în teologie, autoarea unor studii și cărți (Consilierea și terapia spirituală. Îngrijiri paliative în bolile grave și terminale, Puterea cuvântului și vindecarea spirituală) despre importanța consilierii spirituale în bolile grave și despre rolul și importanța paliației.

Invitati: Ileana Stănculeasa,


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Andrada Cojocaru

Andrada Cojocaru a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și are Studii Postuniversitare Academice, specializarea Comunicare la SNSPA București.


Emisiuni Recente


Articole similare


Tableta de sănătate – 05.05.2025

Astăzi discutăm despre astmul bronșic, despre factorii declanșatori, simptome, tipuri și tratament și despre manifestarea știință „Zilele Golli” organizată de Spitalul de Pneumoftiziologie V. Babeș din […]