Tableta de sănătate – infarctul miocardic

Până nu demult, un diagnostic de infarct miocardic era similar cu o condamnare la moarte. Astăzi, recunoscut la timp, un pacient cu infarct miocardic are șanse de a fi salvat și recuperat, în mare parte, datorită clinicilor de cardiologie intervențională și medicilor cardiologi din cadrul acestora.

O astfel de clinică funcționează și în cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova și astăzi facem cunoștință cu 2 dintre doctorii care, în fiecare an, salvează mii de vieți,
prof. univ. dr. Octavian Istrătoaie, medic primar cardiologie, șeful secției cardiologie din cadrul SJU Craiova și
asistent univ dr. Eugen Țiereanu, medic specialist cardiologie, coordonatorul Clinicii de Cardiologie Intervențională.

Vom afla ce este cardiologia intervențională, cum recunoaștem un infarct miocardic, care sunt simptomele și factorii de risc și ce trebuie să facem post infarct.


Despre Tableta de sănătate

„Tableta de sănătate” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre […]


Andrada Cojocaru

Andrada Cojocaru a absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din cadrul Universității din Craiova și are Studii Postuniversitare Academice, specializarea Comunicare la SNSPA București.


Emisiuni Recente


Articole similare