România în bucate – best of Țăst Show cu Doru Ciolacu
Despre Țăst Show
De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu
Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.
Emisiuni Recente
Articole similare
Țăst Show la Poiana Mare cu fasole pripită la oală de pământ și gogoși picate în untură
În meniu avem: fasole pripită la oală de pământ; iepure cu ciuperci de pădure la tuci; gogoși picate în untură; gutui la cuptor cu nucă și […]
Țăst Show la Mârșani – Carne la garniță și crap pe pat de sare cu ustoroi
Doru Ciolacu și gazdele sale din Mârșani, Dolj pregătesc bucate speciale: carne la garniță și crap pe pat de sare cu ustoroi
Țăst Show la Ciuperceni – ciorbă de fazan cu ciuști pârlite în jar și praz umplut
O nouă ediție România în bucate – #țăstshowoltenesc realizată de Doru Ciolacu și echipa TVR Craiova, la Ciuperceni În meniu: ciorbă de fazan cu ciuști pârlite […]
România în bucate – Țăst Show la Dăbuleni
Rețete pregătite în județul Dolj, la Dăbuleni: păcele de oaie, pomana porcului, salată de gogonele cu usturoi pe grătar.
România în bucate – Țăst Show cu rețete macedonene la Urzicuța, Dolj
Rețete macedonene pregătite în comuna Urzicuța, Dolj: zeamă de varză cu praz și ciuști pârpăliți în jar, raci umpluți, tavce gravce ( fasole în tavă la […]
România în bucate – Țăst Show la Drăgășani
Ciorbă de bibilică la ceaun şi tocană de căprior Am mers la Drăgășani și am pregătit împreună cu Viorel Trandafir câteva rețete oltenești delicioase, asezonate cu […]