România în bucate- #țăstShow oltenesc în Popești, Vâlcea

Pentru această ediție am mers tot în Vâlcea, în localitatea Popești, unde am pregătit niște rețete delicioase alături de gazdele noastre.
Ce avem în meniu?
Începem cu umplătură-un fel de mâncare local, pregătit mai ales la pomeni. Ce conține?
-pipote, inimi de pasăre
-ficăței
-ceapă
-cartofi
-morcovi
-cimbru
-sare, piper

Continuăm cu ied la ceaun, înviorat cu vin și asezonat cu muzică de petrecere, bineînțeles.

O ediție de colecție, de urmărit!
Pentru mai multe rețete și povești din toată țara, fiți cu ochii pe TVR 2 și pe pagina de facebook a emisiunii, Facebook Romania in bucate.

Etichete: , , , , , ,

Simona Muşuroi

Lucrează la TVR Craiova încă de când era studentă, din anul 1999. Absolventă a Facultății de Litere din Craiova, secția Română-Spaniolă. Debutează ca moderatoare a emisiunii de divertisment „Care pe care”.

Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare