Bucate delicioase pregătite pentru ediția de azi, de această dată la Calafat, unde bucătarii noștri au gătit după rețete tradiționale. În meniu: ciorbă de linte și fasole scăzută cu afumătură în vas de pământ la cuptor, saci cu carne la cuptor în placă de lut (ghiveci bulgăresc).
Invitat special al emisiunii, Emil Pondilă, unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști de pe Valea Dunării.
România în bucate, marți, 22 martie, de la ora 17:00, la TVR2 și sâmbătă, 26 martie, de la ora 12:00, la TVR Craiova.
#sezonNou
#premiera
Prezintă:Doru Ciolacu
Imagine: Alin Dijmărescu
Editor imagine: Lucian Popa
Realizator: Simona Ștefania Mușuroi
Emisiuni Recente
Articole similare
Despre tine – 16.01.2024
Vă invităm să facem o fascinantă călătorie în lumea numerologiei, de la Pitagora până astăzi. Cum putem folosi numerologia, în ce domenii o aplicăm și cum […]
Actual regional – 15.01.2025
🎤Creștere spectaculoasă și un număr record de vizitatori s-au înregistrat anul trecut la muzeele din subordinea Consiliului Județean Dolj. Peste 127.000 de vizitatori au trecut pragul […]
Prim plan obiectiv – 15.01.2025
🎤De Ziua Culturii Naționale, vă așteptăm, în direct la TVR Craiova, de la ora 16.00, cu invitați deosebiți: prof. Mihaela Albu – scriitoare, de la Colegiul […]
Forum economic – 14.01.2025
2025 a început cu o creștere a salariului minim pe economie, dar și cu incertitudini în multe sectoare economice. Cum putem face față provocărilor acestui an? […]
Prim plan obiectiv – 13.01.2025
Aflăm care este prognoza meteo în Oltenia la începutul anului 2025 de la dr. Ion Marinică – meteorolog. În partea a doua a ediției, SILVIU OBEANU […]