Din 29 iunie, noi ediții „Tableta de sănătate” pe TVR3 și pe TVR Craiova!

Emisiunea își propune să informeze asupra campaniilor și subiectelor de interes, să genereze dezvoltarea unor comportamente responsabile şi formarea unor abilităţi de viaţă sănătoasă, de prevenire, de cunoaştere şi de tratare a bolilor.
Televiziunea publică regională poate juca un rol esenţial în îmbunatăţirea stării de sănătate a populaţiei, nu prin oferirea de tratamente „pe sticlă” ci prin prevenirea unor afecţiuni ce pot fi evitate prin educarea timpurie pentru o viaţă sănătoasă.

 Publicul ţintă al unei astfel de emisiuni cu tematică medicală îl reprezintă telespectatorii din toate mediile sociale, de la tineri la persoane vârstnice, din mediul urban sau rural.

Avem ca obiective:

– informarea telespectatorilor din perspectiva dreptului la educaţie, la sănătate şi respectarea valorilor umanitare;

– studierea consecinţelor fizice, sociale, mentale, pe care le are un stil de viaţă iraţional;

– dezvoltarea capacităţii de luare a unei decizii corecte în ceea ce priveşte propria sănătate şi a celor din jur;

– formarea deprinderilor de a rezista tentaţiei şi presiunii, şi a unor abilităţi de viaţă sănătoasă.

În fiecare miercuri, de la ora 14:00, pe TVR3 și vinerea, de la ora 16:00, pe TVR Craiova, „Tableta de sănătate”, cu Andrada Cojocaru, alături de invitați specialiști, cu subiecte de interes pentru toate categoriile de public.




Emisiuni Recente


Articole similare


Evenimentele săptămânii în Craiova

Luna martie a debutat cu numeroase evenimente pe care instituțiile de cultură din Craiova le-au pregătit pentru iubitorii de teatru, muzică, artă, cultură sau divertisment, iar […]