Vara este perioada perfectă în care putem profita din abundență de fructe și legume proaspete, combinate în preparate simple, gustoase și cu puține calorii. Specialiștii spun că o hidratare corespunzătoare și o alimentație sănătoasă sunt ingrendientele perfecte pentru face față temperaturilor ridicate. Cât de des ar trebui să ne hidratăm, dar și ce alimente sunt recomandate și ce trebuie să evităm să consumăm aflăm din rubrica Interviul Zilei.
Emisiuni Recente
Articole similare
Țăst Show – Friptură de orez cu pește la Ciuperceni
Țăst Show oltenesc, pentru emisiunea România în bucate, cu Doru Ciolacu la Ciuperceni În meniu: 🐟 Friptură de orez cu pește 🍲 Ciorbă de varză acră […]
Toți împreună – 06.04.2025
🎥La rubrica #Shalom vom vorbi despre una dintre cele mai importante sărbători evreiești…Purim 5785. De Purim se sărbătorește eliberarea poporului evreu de acum 2 500 de […]
Memoria locului – Pictura brâncovenească vs. pictura neoclasică în bisericile ortodoxe românești
Apărute în perioade istorice și culturale diferite, cele două stiluri au marcat profund imaginea bisericilor ortodoxe românești. Dacă „Școala de la Hurezi”, promotoarea stilului brâncovenesc, a […]
Spirit și credință – Pe urmele Sfântului Pavel
Vă invităm să facem o călătorie în zona Anatoliei, veche regiune a Turciei, să mergem pe urmele Apostolului Pavel, care a fost contemporan cu Iisus, și […]