ÎNCEPE ȘCOALA – o campanie a Știrilor TVR Craiova. Goana după rechizite.

Începerea unui nou an şcolar înseamnă cheltuieli suplimentare pentru părinţi. Cel puţin 200 de lei trebuie să aloce din bugetul familiei pentru rechizite şi ghiozdan. Chiar dacă magazinele vin cu tot felul de oferte, sunt părinţi care spun că cerintele le depăşesc cu mult posibilităţile.

Mai sunt doar câteva zile până când clopoţelul va suna din nou. Fie că vin cu lista de cumpărături, fie că fac calcule pe loc, părintii, însoţiţi de copii sau singuri, fac ultimele cumpărături pentru prima zi de şcoală. Cel puţin câteva sute de lei costă rechizitele.

Cel mai greu la început de an şcolar este pentru părinții care au mai mulți copii. Cerinţele sunt mari, iar bugetul nu este suficient.

Magazinele au promoţii în această perioadă pentru rechizite şi au fost nevoite să suplimenteze stocurile pentru a asigura necesarul.

Cele mai cumpărate rechizite sunt acum caietele şi instrumentele de scris. Mulţi părinţi vor reveni la cumpărături după ce vor primi şi listele de la profesori.
Emisiuni Recente


Articole similare


CRESC CAZURILE DE COVID

Aproape 2.000 de olteni au fost diagnosticați cu virusul Covid-19, de la începutul acestui an. Deși specialiștii susțin că noua tulpină este mai puțin agresivă, 22 […]

INTERVIUL ZILEI – EVOLUȚIA PIEȚEI IMOBILIARE

Piața imobiliară pare că se dezmorțește și în Craiova. După perioada concediilor, oamenii se orientează spre achiziția de locuințe sau caută cu chirie pentru elevi și […]