#țăstShow-ul din săptămâna aceasta s-a filmat la Drăgășani unde meniul a fost, ca de obicei, savuros și pe lângă preparatele gătite cu măiestrie, invitații lui Doru Ciolacu au venit și cu povești cel puțin inedite. Nu a lipsit muzica, adusă de data aceasta, de lăutarii de la Ștefănești.
Ce am avut în meniu:
-ied înțepenit pe proțap la care s-a folosit un ingredient special: crâmpoșie (vin alb sec de Drăgășani)
-borș din cinci feluri de pește dar preparat după un mix de rețete
-multă veselie și voie bună alături de invitații emisiunii și de Lăutarii de la Ștefănești
-povești pe malul lacului cu Florian Stancu, zis Americanu’. Cum au ajuns americanii în vizită la Măciuca, descoperiți în materialul nostru.
O ediție de colecție, de urmărit!
Pentru mai multe rețete și povești din toată țara, fiți cu ochii pe TVR 2 și pe pagina de facebook a emisiunii, Facebook Romania in bucate.