TVR Craiova, premiu pentru 25 de activitate, în cadrul Galei Topul Firmelor, organizată de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj

În prezența antreprenorilor și reprezentanților instituțiilor din județul Dolj, în cadrul Galei Topul Firmelor, ediția a XXX-a, eveniment de recunoaștere a excelenței în afaceri, organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Dolj, postul TVR Craiova a fost premiat pentru cei 25 de ani de activitate.

Postul tv a început emisia la 1 decembrie 1998 și de la producții de câteva ore, în prezent, are emisie proprie regională de 24 de ore, acoperind întreaga regiune a Olteniei, precum și județele Argeș și Teleorman.

Suntem partener principal al unor evenimente de anvergură, promovăm tradițiile și valorile, sprijinim arta și artiștii, ne implicăm în campanii sociale și umanitare și suntem prezenți în cadrul celor mai importante evenimente din comunitate.

Le mulțumim în primul rând telespectatorilor și prietenilor din mediul online, unde am construit o comunitate puternică și ne bucurăm să știm că producțiile noastre sunt apreciate și premiate și în cadrul unor evenimente în care sunt promovate competitivitatea, inovarea și implicarea în societate.

Felicităm toate firmele premiate în cadrul Galei Topul firmelor, mediul de business din județul Dolj și organizatorii pentru realizarea unui eveniment cu adevărat prestigios.

Virginia Barbu, specialist marketing TVR Craiova

 
Emisiuni Recente


Articole similare