Actual Regional- 01.11.2023

Rolul educativ al mamei a constituit multă vreme tema privilegiată a studiilor privind dezvoltarea copilului și integrarea sa socială.
Dar când mama este medic sau profesor, atunci rolul său în ceea ce privește educația morală, ghidarea în carieră și pregătirea școlară crește sensibil.
Despre aceste subiecte, dar și despre activitățile extrașcolare și rolul lor în dezvoltarea armonioasă a unui tânăr, discutam la emisiunea Actual regional de astazi.

Invitați:
LIVIA DAVIDESCU, medic
MARIA TRONEA, profesor

Moderator: Constantin Craitoiu, sociolog
Realizator: Marga Bulugean
Editor imagine: Ramona Popa


Despre Actual Regional

Împreună cu invitații noștri analizăm cele mai importante subiecte ale momentului din cele două sisteme vitale pentru evoluția societății de mâine.
De la ora 18:30, la TVR Craiova și online pe TVR+.


Constantin Crăițoiu

Sociolog. Predă metodologia cercetării, marketing social și studii culturale la Facultatea de Științe Sociale, Universitatea din Craiova.


Emisiuni Recente


Articole similare


Actual Regional- 25.01.2024

În 2020, România avea cele mai ridicate rate ale mortalității din cauze evitabile și tratabile din UE, arată raportul OECD/ România: Profilul de țară din 2023 […]

Actual Regional – 24.01.2024

🎬 Vă invităm la o dezbatere istorică despre evoluția statului român modern. 🎤Tema esențială fiind Unirea Principatelor Române. Împreună cu invitații noștri vom analiza următoarele teme […]

Actual regional – 18.01.2024

Pandemia Covid-19 a schimbat abordările în învățământ în toată lumea. Acestora li se adaugă, însă și provocările evoluțiilor tehnologice. Inteligența Artificială aduce schimbări și mari emoții […]