Regiunea în obiectiv – 27.05.2021

Astăzi, la ,, Regiunea în Obiectiv”, de la ora 16.00, pe TVR Craiova, este alături de noi actrița Mirela Cioabă care ne vorbește  despre revenirea domniei sale  pe scena Teatrului Național din Craiova cu producția   „Gândește-te la Africa” .

Apoi, Gheorghe Nichifor, vicepreședinte CJ Dolj, ne prezintă programul manifestărilor dedicate bicentenarului ,, Tudor Vladimirescu,, iar Marina Andronache, purtător de cuvânt Primăria Craiova, ne prezintă programul ,,Zilelor Craiovei-2021,,.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi !

Invitati: Gheorghe Nichifor, Mirela Cioabă,


Despre Regiunea în Obiectiv

O emisiune magazin cu informaţii, ştiri şi evenimente. De luni până miercuri, de la ora 18.30, la TVR Craiova şi online pe TVR+.

Formatul este de talk-show cu unul sau mai mulţi invitaţi în platou şi cu intervenţii în direct, de pe teren, ale reporterilor de la ştiri şi ale corespondenţilor noştri.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


Regiunea în obiectiv – 15.06.2021

Astăzi, de la ora 16.00, în direct și pe canalul TVR3, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii Regiunea în obiectiv. Invitați sunt: prof. univ. dr. Catalin Ghita – Universitatea din Craiova, critic literar, ce ne prezintă detalii despre Mihai Eminescu la împlinirea a 132 de ani de la dispariția sa și Emilian Ștefârță […]

Regiunea în obiectiv – 10.06.2021

„Regiunea în Obiectiv”,  ora 16.00,  TVR Craiova. Teme și invitați: 1.OFERTA EDUCAȚIONALĂ-UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA –  prof.univ.dr.ing DUMITRU NICOLAE prorector  Programe de studii şi asigurarea calităţii /Universitatea din Craiova. 2. FESTIVALUL DE DANS CONTEMPORAN CONNECT, Craiova17-20 iunie 2021- CAMELIA NEAGOE responsabil comunicare Asociația DeLaZero. 3. ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE PE RÂUL OLT/Programul ,, Cu Apele Curate,, OANA […]

Regiunea în obiectiv – 09.06.2021

În platoul nostru vine talentata solistă de la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” , Ștefania Strejescu , cu piese în primă audiție de pe primul său album. Despre pasiunea pentru cărțile pentru copii și recentul proiect încheiat în județul Vâlcea discutăm, prin Skype, cu a doua invitată, Sînziana Popescu – scriitor. Vizionare plăcută.

Regiunea în obiectiv – 08.06.2021

La ,,Regiunea în Obiectiv”, de la ora 16.00, pe TVR Craiova și TVR3, discutăm despre PROMOVAREA PRODUSELOR  AGROALIMENTARE  LOCALE, workshop regional organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale . Ne sunt alături cu explicații de specialitate: GEORGE-AURELIAN CĂȚEAN secretar de stat Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și BOGDAN CHIRVĂSUȚĂ inginer horticol, manager firmă digitalizare producție […]

Regiunea în obiectiv – 04.06.2021

Despre proiecte de cercetare, oferte educaționale și programe de voluntariat la Universitatea din Craiova, discutăm  astăzi, la Regiunea în Obiectiv, de la ora 16.00, cu dl DAN SELIȘTEANU – prorector Cercetare științifică și relații cu mediul economic,  UCV. Apoi, ne dă detalii despre NATALCARE – Program de informare, conștientizare și îngrijire a gravidei și copilului, […]