România în bucate – Țăst Show la Calafat

Bucate delicioase pregătite pentru ediția de azi, de această dată la Calafat.

În meniu: fasole scăzută cu afumătură în vas de pământ la cuptor, saci cu carne la cuptor în placă de lut (ghiveci bulgăresc) și ciorbă de linte.
Invitat special al emisiunii, Emil Pondilă, unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști de pe Valea Dunării.

România în bucate, sâmbătă, 26 martie, de la ora 12:00, la TVR Craiova.


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare