România în bucate – Țăst Show la Desa

Echipa de la TVR Craiova vă așteaptă cu noi rețete oltenești, la emisiunea Romania in bucate.

Nu ratați, așadar, un #tastShow realizat la Desa, alături de gazde minunate, ingrediente delicioase, joc și voie bună.🎼

Vizionare plăcută!🥖🧂👩‍🍳


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – Țăst Show la Brabova, Dolj

O ediție specială a unui #țăstShow realizat de echipa TVR Craiova, în comuna Brabova, din județul Dolj. În meniu, așa cum v-am obișnuit, rețete specifice zonei, pregătite cu ingrediente naturale, savuroase, din grădină. Începem cu o gură de țuică de prună, servită din trochiță (în imagini veți observa și recipientul din care se toarnă băutura […]

România în bucate – Țăst Show la Popești, Vâlcea

Pentru această ediție am mers tot în Vâlcea, în localitatea Popești, unde am pregătit niște rețete delicioase alături de gazdele noastre. Ce avem în meniu? Începem cu umplătură – un fel de mâncare local, pregătit mai ales la pomeni. Ce conține? – pipote, inimi de pasăre – ficăței, – ceapă – cartofi – morcovi – […]

România în bucate – Țăst Show la Măciuca

Nu ratați o ediție cu găteli oltenești autentice, dintr-o zonă frumoasă a județului Vâlcea, presărate cu melodii interpretate live de Cosmin și Constantin Gaciu, alături de Taraful de la Iancu Jianu. În meniu avem bucate delicioase, preparate cu măiestrie de gazdele noastre: ciorbă ca la Măciuca varză cu costiță tocăniță vânătorească din mistreț plăcintă de […]

România în bucate – Țăst Show la Rânca

O nouă ediție România în bucate într-o zonă de munte din Oltenia noastră minunată, parcă desprinsă din povești, cu oameni primitori, gazde de nota 10 și plini de povești extraordinare: Rânca. În meniu: curcan țărănesc pui Transalpina gătit după o rețetă tradițională. Aperitivul bogat merge cu o țuică de la Daneți, care s-a dovedit a […]

România în bucate – Țăst Show la Calafat

O ediție savuroasă cu bucate oltenești, de această dată, pregătite cu ajutorul gazdelor noastre din Calafat: prietenii Piță Gligă și Marian Pencu. Nu au lipsit momentele de veselie și cântec oltenesc și poveștile de la ceaun. Ce avem în meniu: -saramură de pui lăutărească -carne de porc la ceaun. Vizionare plăcută!