România în bucate – Țăst Show la Popești, Vâlcea

Pentru această ediție am mers tot în Vâlcea, în localitatea Popești, unde am pregătit niște rețete delicioase alături de gazdele noastre.

Ce avem în meniu?
Începem cu umplătură – un fel de mâncare local, pregătit mai ales la pomeni.

Ce conține?
– pipote, inimi de pasăre
– ficăței,
– ceapă
– cartofi
– morcovi
– cimbru
– sare, piper

Continuăm cu ied la ceaun înviorat cu vin și asezonat cu muzică de petrecere, bineînțeles.


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. La TVR Craiova a debutat ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare