România în bucate – Țăst Șhow Oltenesc la Cernătești

O ediție cu preparate oltenești din zona de nord a județului Dolj, gătim la gazdele noastre din Cernătești și avem în meniu rețete delicioase, ca de fiecare dată:
– ciorbă de găină la tuci (o găină grasă de curte, ceapă, morcov, rădăcină de pătrunjel, păstârnac, bulion de roșii, zeamă de varză, zeamă de ardei iuți și verdeață)
– ghiveci în oală de pământ și pâine în țest.

Sâmbătă, 25 decembrie, de la ora 12.00, pe TVR Craiova.

Sărbători magice alături de cei dragi!
#RomâniaînBucate
#țăstShowoltenesc
#echipaTVRCraiova


Despre Țăst Show

De la Craiova, Doru Ciolacu ne invită într-o călătorie culinară pe meleaguri oltenești, pentru a descoperi rețete tradiționale sau feluri de mult uitate.


Doru Ciolacu

Doru Ciolacu lucrează în presă din 1994. A început în presa scrisă, iar la TVR Craiova este angajat de 12 ani. A debutat în televiziune ca reporter de ştiri, iar acum este redactor la Redacţia Programe.


Emisiuni Recente


Articole similare


România în bucate – Țăst Show la Novaci

În prima zi a anului, la ora 12.00, Doru Ciolacu și gazdele lui din Novaci, Gorj pregătesc o ciorbă muntenească de iarnă dreasă cu smântână și ciolan la cuptor cu murături prăjite, pe muzica și ritmurile Ansamblului Nedeia.

România în bucate- #țăstShow oltenesc la Drăgășani

Meniu festiv, potrivit pentru decembrie, pregătit de această dată la gazdele noastre de la Drăgășani. Rețeta de fasole cu ciolan este pregătită în stil oltenesc (vă garantăm că este delicioasă!) -ciolan de porc afumat -urechi de porc -cârnați -fasoale boabe -zarzavat -pastă de roșii -verdeață. Iar purcelul la proțap merge de minune cu murături, lipie […]

România în bucate – Țăst Show la Eșelnița

O nouă ediție România în bucate pregătită de echipa TVR Craiova, de această dată pe malul Dunării, într-un cadru de vis! Din meniul ediției de azi: un aperitiv delicios, storceag la ceaun, zacuscă de pește și momente pline de veselie. Azi, de la ora 12.00, pe TVR Craiova.

România în bucate – Țăst Show la Desa

România în bucate- #țăstShow oltenesc în Desa, județul Dolj Ciorbă de crap, porc la proțap, dovleac la cuptor și turtă delicioasă. Și de această dată, echipa TVR Craiova a pregătit un festin culinar, după rețete tradiționale. O emisiune de savurat!

România în bucate – #țăstShow oltenesc în Baia de Fier

O nouă emisiune cu mâncare savuroasă, voie bună și invitați extraordinari! De această dată, Doru și colegii de la TVR Craiova au ajuns în Baia de Fier și ne-au pregătit un meniu delicios: ciorbă de moare cu pisătură și tocăniță de porc la ceaun. Marți, 30 noiembrie, de la ora 17.00, pe TVR2 și sâmbătă, […]